Bekalan Rania

setiap kali balik kampung, comfirm ini yang diangkut.

 
babybullet yang banyak berjasa sepanjang siapkan homemade solid food untuk rania..

segala kuali, olive oil, pinggan & makanan di angkut. senang bila nak guna. tak payah nak tunggu turn bila nak pakai. maklum la, balik kampung ramai2. untuk makanan pon senang, bahan kering bawa sesiap. balik kampung tak gaduh nak pergi cari. cuma cari bahan basah je.

bakul rotan yang comel pemberian mak saya untuk cucu kesayangan. dalam tu la dibuat simpan segala bekalan rania.

tapi kalau balik kampung naik bas, bakul tu tak la diangkut sekali. hohoho. just selit aje celah2 beg, janji bawa balik kelengkapan makanan rania. mudah untuk saya handle ^_^


Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "Bekalan Rania "

Balik kampung pun nak kena angkut kuali ?
Dasyat sgt ni sis

Ciksu.. Rania dah brp bulan? 😍😍😍😍😍

olooo.. kuali pun hangkut skli hehe

waaa.. ciksu.. hangkut segala barang ye.. hihi
kalau kita x la.. nak2 umh bertingkek2 ni ha..
kang jnuh nak bwak naik atas.. hihi

Memanglah.....tak payah campur campur, guna jer barang khas untuk dia. Tak kacau barang lain ek

sy dulu klu balik kmpg pun memang angkut segala barang siap puri semua masuk cooler bag..smp kmpg baru bekukan..

baby bullet tu rasa macam nk beli je utk upcoming baby.senang sikit kan..lgpun skang harga dh murah sikit..dulu mahal jugak.hehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF