EPHYRA tetap jadi pilihan

ini kali kedua saya stop minum ephyra. kali pertama seleepas disahkan mengandung penghujung tahun 2013. seleepas kandungan dah matang, baru sambung minum ephyra. baru2 ni masa kena gegata, sekali lagi saya stop. stop sebab nak cuba supplement lain. just try and error. so, tak nak campur adukkan supplement. kali ni stop ephyra hampir 2 bulan lebey jeeeee ^_^ berbanding masa memula disahkan mengandung. sambung minum Ephyra ketika usia kandungan menjankau 8 bulan. lama, kan !!!

Ephyra pilihanku


akhirnya pada 22 disember 2015, mula minum ephyra. alhamdulillah, jodoh saya dengan ephyra masih kuatttttt :') belum terasa lagi nak curang. hikhiks.
masa stop minum ephyra, kan ! serius nak habaq rindu tak terkata tau. ekeekeee. maklum la, dah lama kan minum ephyra. dah macam bff je. ke sana ke mari sentiasa dibawa bersama. kenapa still pilih ephyra ??? sebab rasa air ephyra tu sedappppppnya lain maciam.. sekali minum, nak minum lagi, lagi, lagi dannnnnnnn lagiiiiii.. haaaa, gituuuu :D

Ephyra Skin Bar

cubaaan ephyra skin bar yang cuba di sambar oleh cik rania. kemahen, kan ! mesti rania tertarik dengan warna kotak ESB tu, menyerlah sangat ! pn. amiza.. pliiisssssss umur berapa sesuai untuk kanak2 ? comfirm nanti leh berebut dengan umi ni. hikhiks. bila dah boleh pakai ephyra skin bar, nanti kita sharing2 ye sayang. sharing is caring ;') time umi cuci muka rania selalu sangat sentuh kulit umi, pastu kemain tiru konon2 dia pon tengah cuci muka jugakkkkk >_<


tengok dari jauh.. ada la akainya tu..


eleh.. malu2 pulakkkkkkk..


sekali umi cakap.. rania, plissssssssss.. terus gigit jari minta simpati..

sekaliiii............ umi pusing ke dapur sekejap..

ni haaaaaaa..


























terus di sambar cik rania... haaaaaaaaa, kan dah kata..


alololoooo.. rasa nak gigit2 erk.. bau ephyra skin bar yang tersangat sedap. hikhiks


sebelum di suruh letak balik ke tempat asal..


"jangan risau ye ephyra skin bar, nanti bila rania dah cukup umur, rania akan cari kamu. semoga kamu terus mendapat tempat di hati umi dan pengguna yang lain serta kekal lama di pasaran.." aamiin "__________"


Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "EPHYRA tetap jadi pilihan "

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF