Singgah Petang !

Lama tak keudara kan??!! apatah lagi nak BW ke blog uols ? kalau ada pon, tak banyak pon yang cheq sempat singgah. rasanya boleh bilang dengan jari jugak. tapi blog para peserta QR Giveaway yang lepas, alhamdulillah semuanya sempat diterjah, sampai terbekenan robot tu dengan cheq tau :) mau tak terbekenan, dok ada 80+ peserta. 

busy ke ?? busy tu memang busy di rumah ni, seminggu dua ni tengah fokus dengan rania. setelah sekian lama asyik dok tertangguh nak laksanakan. balik dari kampung, apa jadi, jadi la. kena juga buat, alhamdulillah, dalam proses, semoga dipermudahkan hendakNya. aamiin. ada yang merindui rania ke?? cer angkat, nak tengok !! hikhiks. 

rasa2nya entry di bulan disember boleh bilang dengan jari je, kan ! setiap kali balik dari kampung memang begini la, vitamin M menguasai diri, melampau2.. dah beberapa hari asyik bukatutup je blog ni haa.. tengok itu, tengok ini.. sudahnya logout je la, habis citer. 

bulan disember ni jugak, dah ada 2 berita sampai ke telinga ni haa. satu berita gembira :') satu berita sedih:'(  

in shaa Allah, ada kesempatan nanti saya kongsikan bersama. 

Previous
Next Post »
10 Komentar untuk "Singgah Petang ! "

AAA qila pun nak catchup blogwalking ni huhu

Apa khabar ciksu. Lama x dgr berita

Assalam kak moga dipermudahkan segala urusan ye :)

Assalammualaikum ciksu..
Rindu dgn ciksu & rania tu. :)

Selalunya mcm tu la ciksu. Bila balik kmpng, aura kmpng tu masih ada. Jd semangat untuk berblog ketepi dulu. :)

ape yg sedey ape yg gembira tu sue...ape2 pun akak doakan sue dan family sentiasa dlm rahmat Allah taala yeak...

bznnye ye...moga semua dipermudahkan :)

ohh ciksue pun balik kmpg ye..samalah kita dec ni kemain liat nak update blog.bukan dec lg dr bulan lepas kot.ni baru nak mula aktif balik..


apa tu yg ciksue buat utk rania..update soon ya

moga yang baik2 je hendakNya ye ciksu. buat ape dekat Rania? sibuk jugak nak tau hihihihi

kalau balik kampung memang gitu ciksu.
heboh ke lain.
blog terpinggir jap :)

haruslah rindu dengan rania yang comel tu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF