Assalamualaikum.....

Pekabor uolssssssss ?????

alahai... lamanya daku pergi bertapa, kan ! hampir 2 minggu blog dibiarkan. aduh.. duh.. daku sekarang, kalau rasa nak tulis blog, baru la terkial-kial pikir. kalau mood zero maka dibiarkan aje la berlalu pergi. berblog pon sekadar isi masa lapang, kan ! dulu la. sekarang ni dah tak berapa nak lapang sangat. sibuk memanjang.

oke. memandangkan hari ni ada kelapangan, maka daku singgah potpet kejap di sini.. dok di kampung ni haaa.. ekekeke..

pa pe pon daku nak berterima kasih pada korang yang datang jenguk ke blog daku ni.. dah hujung bulan baru nak mulakan mood berblogging semula erk! hahaha. penangan demam awal tahun baru hari tu la ni. hohoho. apa pon tak boleh, kan!

actually, daku selalu je nengok  blog kengkawan tapi tak tinggalkan jejak pon. salah satu sebabnya ialah malas nak sign-in, boleh gituu ! eh jap.. jap ! ada juga la 2,3 blog yang daku tinggalkan jejak. ikut mood.. tetiba je kan.. hikhikhik :)

harap2 ada jalan penyelesaian untuk menyinarkan mood daku menaip entry lepas ni. pa pe pon daku doakan, semoga ia makin bersinar dan terus bersinar. aamiin :)

pppssstt: cuti 3 hari ni. sabtu, ahad & isnin. minggu depan pon sama. minggu lagi satu pon sama. ecece.. banyak nau cuti sambung2 ni, kan !

Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Assalamualaikum....."

Alahai... lama jugak bunda tak singgah kesini...dah masuk sebulan dah tahun baru... harap tuan rumah rajin2 update blog hokey...

Baru baik demam ka? Alahai... miga lepas2 ni sihat sokmo... amin...

Ingatkan saya sorang je yg hanyut di bawa ombak... hahaha sebab tetiba menghilang tak update blog. Hahahaha

Jangan biar mood ke laut lama sangat ciksu

wsalsam,
hehe.. zaza pun sama ciksu! malas betul nak update. bila la mood rajin nk dtg hehe.

assalamualaikum ciksu..

ternanti2 juga entry baru dari ciksu..
hihihiks..
lama menyepinya tu..

biasanya kalau dah cuti lama sikit dari blog mesti penyakit M tu berleluasa sgt2 kihkihkih

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF