INTEEMOR Untuk UMI, CALIPH Untuk RANIA


hari ni keluar mencari supplement baru untuk umi & rania.. rezeki bersama.. boleh la try.

untuk umi, saje nak try Ephyra INTEEMOR.. buat masa ni stop kejap Ephyra.. hikhiks.. lagipon INTEEMOR ni adik Ephyra.. so, tak salah pon daku nak cuba, kan !!! dah lama nak try INTEEMOR ni tapi tak berkesempatan sebab masalah gegata tahun lepas. terpaksa hold dulu :-)



untuk Rania, umiayah belikan CALIPH SUNNAH SUPPLEMENT sebagai ganti supplement yang terdahulu.. umiayah terpaksa hentikan pengambilan supplement lama.



CALIPH SUNNAH SUPPLEMENT.. umi baru nak try.. sebabnya sebelum ni.. di usia Rania 1 tahun 1 bulan umiayah bagi supplement lain.. memandangkan selalu sangat stoknya susah nak dapat.. asyik pergi nak beli "tak ada stok.." bila ditanya sampai bila.. "tak pasti.." umi memang tak boleh tunggu.. sudahnya umiayah buat keputusan ambil supplement lain..



umiayah sepakat pilih CALIPH sebagai supplement untuk Rania. mula2 ayah macam tak mo tukar kepada supplement lain, sebab memang nampak kesan selepas ambil supplemet tu.. tapi nak buat macam mana.. itu masalah utamanya, so nak tak nak terpaksa la tukar.. sobsobsob :-(

next entry bolehlah review INTEEMOR & CALIPH. in shaa Allah ×_____________×

oke. byeeeeeeeee :-z

Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "INTEEMOR Untuk UMI, CALIPH Untuk RANIA"

tak sabar nak tunggu ciksu review inteemor tu...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF