Happy Birthday •_____•

Alhamdulillah..


Hari ni 7/2/2016 daku masih bernafas di muka bumi ciptaan Yang Maha Esa. Terima kasih Ya Allah kerana masih berikan peluang kepada ku sehingga ke usia ini. Terima kasih tak terkira buat makayah yang telah membesarkan dan mendidik daku.

Doaku sempena ulang tahun kelahiran pada hari ini :-)

Semoga taat dengan perintahNya
Semoga menjadi anak yang baik
Semoga menjadi isteri yang baik
Semoga menjadi kakak yang baik
Semoga menjadi rakan yang disenangi di mana2 sahaja
Semoga Allah melimpahkan rezeki dan rahmat buat daku sekeluarga.

Terima kasih di atas ucapan Selamat Hari Lahir dan doa dari semua. Semoga Allah sentiasa memberikan yang terbaik buat kita.

Aamiin.

Golek2 di rumah di temani permata hati tanpa cinta hati ;-)


birthday girl today (*_*) 


dah 2 tahun sambut ulangtahun kelahiran dengan permata hati. mudah2an next year sambut berempat pulakk. aamiin (",) 


kek red velvet yang ditempah khas dengan my bff di kampung. ingatkan dapat balik sekali cinta hati kena kerja. suruh mak ambil tapi mak kata tunggu balik nanti la. makan samaa2.. 

Previous
Next Post »
9 Komentar untuk "Happy Birthday •_____•"

hppy birthday ciksu.. moga hidup di bawah lindungan Allah

Selamat hari jadi... takpe lah sambut berdua beranak pun... kan lebih baik dari sesorang...

selamat hari lahir ciksu....

Assalammualaikum ciksu..
Selamat hari lahir yang ke.... Hee
Moga dilimpah ruahkan rezeki, diberkati Allah hendaknya..

Moga Allah beri rezeki zuriat baru juga buat ciksu..
Amen..

Happi bday cik su
InsyaAllah thn dpn berempat pulak...kami doakan

sannah helwah ummu rania..

moga sentiasa dilimpahi berkat dan kasih sayang daripada Allah swt.
Moga semua impian ciksu termakbul ye..Allahumma Ameen

Happy belated bday Ciksu. Ciksu ni kalau dah sebut2 pasal baby ni mesti sebenarnya dia dah pregnant ni. Heheh.

Happy belated birthday ciksue..semoga semakin menjadi hamba Allah yg taat..sedapnya red valvet..dok berangan nk buat tak terbuat pun lagi.hehe..

selamat ulangtahun ciksu...moga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia selalu ye

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF