Produk Ephyra: Pastikan ORI baru beli

bulan lepas ade beli Ephyra Skin Bar dan Inteemor. actually tak perasan pon masa dok ambil produk2 Ephyra tu. bila balik rumah, dah guna baru terperasan QR Code yang ditampal di kotak Ephyra Skin Bar dan Inteemor.. hahaha. apalagi teruslah test !!!

ini cara mengenal pasti label Original Oceanlife QR Code


QR Code Ephyra Skin Bar dan Inteemor bertujuan menjaga ketulenan produk2 Ephyra (",)


  jeng.. jeng.. hasilnya, 


alhamdulillah.. 
kedua2nya Produk Ephyra yang original 

Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Produk Ephyra: Pastikan ORI baru beli "

salam singgah pagi, jemput join segmen bloglist wawa..")

hihihi
alhamdulillah,ketulenannya berjaya diperolehi.

baru rasa puas ati kan cik Su kan :)

Waaa..ciksu dh try intermo la.. Hihi

bagusnya senang memudahkan pengguna kenalpasti produk tulen

Salam kak, selama ni nampak je tapi tak pernah check

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF