Rania suka baby...

rania sekarang ni, kan .. suka nau kacau baby. pantang nampak, comfirm nyibuk je.. nak kiss la, nak pegang la, nak itu la, nak ini la.. macam2.. kalau boleh, nak digomol2 rasanya baby tu. hikhiks.

6 hb hari tu kami ke Tesco.. tengah bf rania di baby room, tetiba ada sorang mommy ni masuk sebab nak bf baby dia juga... baby boy.. mommynya baru aje habis pantang.. sekali rania yang tengah dok bf ni terus je lepaskan..

terus atur langkah ke arah baby.. pastu tanpa bagi isyarat terus pegang2 baby tu. punyalah eksaited nak belek baby.. suka2 rania je pergi tarik selimut baby, pegang2 pipi la, gaya macam tak puas hati pon ada.. hahahaha.. sudahnya umi ajak rania keluar.. sian baby tu.. rania asyik dok kacau je.. yang ayah baby tu pulak kemain suka dok melayan rania.. tanya itu ini.. tapi sorry lah rania tak suka orang dewasa. hikhiks.

umiayah tahu, rania nak berkawan, kan !!! in shaa Allah, mudah- mudahan dengan izin Allah, rania akan ada adik nanti.. umiayah akan usahakan.. selebihnya berdoa dan bertawakal padaNya.. Allah Maha Mengetahui apa yang terbaik..

sebelum tidur, jom layan gambar2 baby comel ni.. Comelkan.. geram je tengok..





tapiiiiiii umi lagi gerammmmm dengan baby besaq ni.........



















makin banyak akainya. nak makan sebolehnya tak mo bagi umi suapkan.. kalau umi acah2 nak suapkan, comfirm buat macam2 gaya.. sampai lah umi suakan pinggan. pastu laju2 tadah tangan nak baca doa.. so sweetttt..
alhamdulillah, rania dah tahu setiap kali nak makan/ minum kena baca doa dulu.. secara otomatik rania akan tadah tangan.. ^_^ bila umiayah baca doa, dah habis sebut aamiin kemain lagi dia..

Entry pilihan malam ini.. jemputlah baca.. PETUA BERKAITAN ANAK

Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "Rania suka baby... "

salam, pandai rania bahi hint nak kawan ye :)moga Allah murahkan rezeki akak dan suami

asslmkm ciksu..

sama la dgn zara ni pun.. jumpa bby syng (cium) bby.. sweet je kan.. kami pun tgh usaha nak bagi zara kawan. hihi

Wahhh seronok betul rania bila tengok baby. Hehe :D

Doa kakak semoga adalah adik buat teman Rania..
Budak perempuan memang suka/sayang adik tau CikSu.

bagusnye rania.... suke baby....dah ready le tu nak jadi kak long heheheeheheh...budak2 ni baya rania ni selalu jeles kalo ade baby lain tapi rania tak...bagus sgt sue...mungkin dah leh planning2 heeehehehe

Itu petanda la tu nak dpt adik. Nampak mcm Rania dah bersedia tu. Good luck ye Cik Su. Gmbr babyyg pertama tu paling comel di mata saya.

sekarang ni memang suka tgok baby comel2..byk poc baby dalam folder hp tau.amik aura.hehe..

agaknya girl memang suka baby..sebab afia masa sebaya rania pun cmtu..smp la sekarang mana tempat je nampak baby mesti dia kejar punya

pandainya rania..inshaAllah moga akan ada kawan buat Rania satu hari nanti

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF