Balik Kedah Mac 2016

ikutkan nak balik minggu depan. sekali ayah rania "terambil" tiket awal la pulok.. so, ikut aje lah. malas dah eh nak gi tukar2. awal ke lambat ke. apeadehal, janji balik kampung, kan !!! ekekekeke..

balik berdua dengan rania. macam biasa lah, bas cosmic dua tingkat menjadi pilihan kami anak beranak. pilih seat bawah. senang nak turun naik bila dengan anak kecik ni. lagi satu seat belah bawah lebih luas & selesa.

kebetulan masa balik tadi tak ramai penumpang di seat bawah. selepas bas bergerak, terus ubah tempat duduk ke belakang. sederet yang belakang, umi & rania punyalah. hiks.

nak ke mana, memang sedia maklum, perlu sediakan bento untuk Rania. bawa jagung rebus & fun fries je. senang nak makan. lagipon dah breakfast nasi sebelum bertolak.

selepas tol duta, bagi jagung.. alih-alih kejap je, terus terlena. nyenyak plak tu.. ngam-ngam sebelum bas singgah di R&R Rania terjaga. semasa di R&R pergi ladies pastu belikan buah betik. banyak juga dimakannya.

alhamdulillah, Rania baik-baik aje sepanjang lebey kurang nam jam perjalanan tadi (",)


umi & Rania


bento: air caliph + jagung rebus


lena dululah.. lambat lagi nak sampai, kan !! agagagaga

yeayyy !!! dah sampai. selepas berhenti rehat di Gunung Semanggol, langsung tak tidur. makan, minum, golek2 :-) sampai ke destinasi, sibuk bangun berdiri nak tengok sawah padi. teruja kot !! hiks. 

alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. baik baik aje Rania dalam bas. lepas ni boleh try naik ETS pulak bila nak balik Kedah. hewhewhew. 






Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Balik Kedah Mac 2016 "

salam...
maaf lama tak singgah sini..
seronok noh balik kampung

Rania...nampak dah besar sangat dia..

baiknya dia..
belum ada pengalaman bawa anak naik bas

balik berdua je ye...bagusnya rania behave je dalam bas, amboi kenyang sampai tertidur tu ye

besar dah budak Rania ni hihihi. try la naik ETS mungkin jimat sikit masa perjalanan. cepat sampai kampong nya hihihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF