Beg Lampin/ Diaper Bag


Haaaa.. inilah diaper bag untuk letak segala mala baju salin siang & malam, tuala, pampers, minyak, itu ini untuk Rania. beg nampak kecik je.. tapi alhamdulillah, semua barang keperluan Rania cukup terselit dalam beg comey lotey tu. hiks (",)

Dulu daku suka sangattttt diaper bag yang jenama simple dimple tu, sekali bila nak beli ayah rania tak berkenan. hahaha.. daku je yang beria nak pakai. salah satunya sebab ayah Rania bukannya suka nak galas2 beg bagai ni. sudahnya daku juga yang kena galas. pendek citer, baik tak payah beli !!!

Beg lampin dan beg bento di satukan dalam satu lagi beg. just guna beg galas biasa yang sedia ada. tu pon tak payah nak galas. letak aje dalam stroller atau trolly. senang. tak payah nak suruh sesape galas. puas hati (",)

Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Beg Lampin/ Diaper Bag "

hahhahaha, comel je beg digalas oleh tuannya cik rania comel!

sy pn kalo pepagi kan anto anak, kat stroller la sangkut segala mak nenek beg hehe

waaa...bawak sendiri ye beg tu..nanti nk belikan adam gakla beg dia..huhu

comelnya diaper bag rania..sy tak puas pulak klu beg kecik gini..sbb nk sumbat beg duit hp sy sekali dlm diaper bag anak..tu yg diaper bag anak kena besaq.hahaha..

berkenan juga simlle dimple tu.dr afia lg nk neli tak terbeli.tgok la yg upcoming baby ni mungkin kot beli.suruh abg aiman je galas beg adik.haha

kak nad pun ada beg ladybird tu. dulu kakak nayli pakai, skrg dah pass pd zaed la plak :)

hihihi..arissa pun ada jugak beg ni aunty sue..

comel je bag dia... acik pinjam boleh ?? hihi

Betul tu..cantiklah beg dia..suka laaa

olololo..dah pandai bawa beg sendiri dah, nampak besar sangat dah tu...kejap sangat rasanya, esok-esok dah galas beg sekolah plak :)

comel beg rania....cute mcm tuan die jugak...tekedek2 bawak hah...dpt akak bygkan sue heheheeh....beg pampers ni skrang mmg kewajipan kan..senang nak keluar semua sumbat dlm tu....akak biase mcm tu laa sangkut jek kat stroller...senang kehidupan daku...

beg yg comel digalas oleh rania yg comel.
confirm comel!!!

Comelnya bag rania....berkenan pulkkkk

Alahai cutenya bag diapers Rania, ladybird ... Sapa suruh pakai diaper? Kan mama dah suruh bawak sendiri!

Comey je rania bawa beg yg comey itu

tak merasa dengan beg ni aritu. masa dorang buat promosi bagi beg ni kira dah memang sedia daftar dengan drypers. tak merasa la jawapnya huuu. tapi simple dipple memang best. kira pakai yg tu. memang abi uwais je yang galas tapi syarat dia tak boleh beli yang ada bentuk kartun tu. dia takmo bawak.

payahnya bawak beg simple dimple tu bila pergi mall selalu kena tahan. ikat tali dekat zip dia. kena tinggal la. sebab dorang Nampak beg tu macam beg galas bebudak sekolah tu. padahal dalam tu kita letak segala kelengkapan anak. pfffttttt selalu nak bergaduh dengan guard. kalau dah berikat macam mana nya ambik barang anak bila dalam mall tu.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF