BusyBook For Rania


BusyBook for Rania. Ada 10 pages tak termasuk cover. Tak sabar nak tengok. walaupon dah lambat ummi nak bagi ke Rania, kan !! Maklum lah.. nak buat sendiri tak berapa nak kreatif, so, ummi order jek dengan mommy blogger ni (",) memang ambil masa juga nak siapkan busybook ni, nak2 pulak mommy blogger ni dah sarat sangat. nway, tenkiu sebab tolong buatkan ;-)

Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "BusyBook For Rania"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF