Happy Birthday Pak Cu Gee

ikutkan tarikh asal hari ni 6/4 tapi saje buat semalam..
sejak dulu lagi, suka gabungkan bila potong2 kek ni.. senang + jimat pon jimat.. dedulu takda nya nak masuk blog.. sejak ade blog kemain, kan !! kenangan katanya. holaaaaaaa

rutin tiap tahun gini la.. kadang, kalau tak balik, just order kek.. pastu suruh mak ambikkan.. sebelum2 ni ambil dengan mona cake house.. sejak my bff buat bisnes ni, order dengan dia aje lah.. senang.. 

 daku (7/2), adik no 3 (22/1)
 arwah adik no 2 (28/4), adik no 5 (6/4)
mak (1/6), adik no 4 (11/6)
ayah sensorang 15/12
sekaliguskan aje.. mudah, kan !!

sekarang
Rania dengan ayah lah..
ayah (22/7), Rania (10/8)


 ~ Red Velvet Cake ~
order dengan my bff jugak.


ditemani buah tembikai, air & kfc sajok


Rania dan PakCu Gee

untuk Dik Gee.. happy birthday..sweet 22..
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki selalu..aamiin 

Rania pantang nampak ummi keluarkan kotak..macam tau-tau je ada sesuatu. hiks.. suka kemain dia.. dan-dan tu datang ngendeng.. kite sibuk nak bergambar, die sibuk nak calit creamcheese tu.. gggrrr


red velvet cake ~nyummmssss





Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "Happy Birthday Pak Cu Gee"

yummy...sedapnye....cantik kek tu...happy birthday pcu...comelnye rania...

cantiknya kek tu,selera tengok

Haha....mmg elok sangatlah sekalikan aje Cik Sue, jimat. Tp bezday gurl tu duk mana? Bukan main lagi kakak celebrate hihi...
Yelah....sokong bisness kengkawan sekalik.

ciksue sedapnya red valvet..kek pun cantik.happy belated birhday ka utk semua yg menyambut harijadi..nk sebut satu2 ramai sgt kan.senang gabung sekali je sebijik kek.hehe

omg! cantik nyr kek.
terpesona aida tgk nyer.
deko dia tu sgt rapi and marveles.

cantik kek dia. kaler dia tu mengancam!!!!

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF