Tempahan Kek di Pokok Sena, Tanah Merah, Pendang, Alor Star, Kuala Nerang, Jitra Kedah

Ewahhh tajuk kemain, kan !! itu antara tempat2 yang saya tahu. selainnya, uols boleh contact no di bawah untuk sebarang pertanyaan. hanya area utara sana nun haaa.. kalau uols yang terbaca entry ni & berminat untuk order kek bagi majlis hari lahir, pertunangan, ulagtahun perkahwinan dan sebagainya... boleh lah pilih kek kesukaan memasing.. antaranya :
moist chocolate cake
red velvet cake
rainbow cake
kek karamel pelangi
kek karamel coklat
cupcakes (aneka pilihan) 

selain kek2 yang dinyatakan, ade lagi beberapa jenis kek yang ditawarkan. in shaa Allah, rasa dan kesedapan kek setimpal dengan harganya. kalau uols nak tengok lagi hasil contoh2 kek yang pernah mendapat tempahan, jemput singgah ke FB beliau 💕

antara kek kek yang ditempah..





kek di bawah adalah KEK RED VELVET.. 1/2 KG.. COD.. 
kek sangat moist, tak manis & sedapppp.. 


saya suka hasil deko yang simple.. tak nampak sarat..
contoh kek red velvet di bawah adalah idea tukang buat kek. gabungan warna warna pastel.. creamcheese fosting pon tak melebih lebih. 

warna kek atas permintaan tuan empunya kek sendiri. hiks
warna yang sangat garang.. 




berminat untuk menempah, boleh lah whataps Ashana 013-290 5057
in shaa Allah.. harganya sangat berpatutan mengikut jenis kek dan saiz yang ditempah (",)

ppssttt: ade promosi sempena HARI BURUH, HARI IBU & HARI GURU

Previous
Next Post »
9 Komentar untuk "Tempahan Kek di Pokok Sena, Tanah Merah, Pendang, Alor Star, Kuala Nerang, Jitra Kedah "

banyaaaaaak krimmmm onomnom.. dapnyaa nampak..

cod area mane ni sue....lawo2 kek nye...kemas pun yeak....cantik2 kaler..... teliyo plak akak tgk ekekeekekek....

Masya-Allah... buntang mata kakak tak berkelip tengok kek dia CikSu.
Bukan aje cantik dan menarik tapi nampak sedap:)

Sdapnyaaa kek.. Alahai.. Hihi..
Dh la kita suka mkn kek.

Sedapnya kek ciksue..lapaq ni tp tak berapa lalu nk makan.tgok kek selera la pulak.huhu

cantik design dia. berseni tangan bakers ni

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF