Tudung kanak-kanak


Homemade Cakes Untuk Tempahan

berminat untuk tempahan kek bagi sebarang majlis, boleh lah order. sebelum tu meh. cuci mata dulu, tengok kek, cheese tart, cup cakes yang ada 🤓 mana tau kot2 berkenan.. kalau berkenan, leh contact ashana 013-290 5057.

untuk tempahan area Pendang, Alor Staq, Tanah Merah, Kuala Nerang, Pokok Sena dan kawasan2 terdekat. 


Cakes






 Strawberry Cheese Tart

Cup Cakes 



7 Comments

  1. cantik kek dia kak....kalau dekat ble jugak tempah

    ReplyDelete
  2. Nmpk sedap la pulak cheese tart tu ciksue.hehehe

    ReplyDelete
  3. Wahh sedap sedap semua kek ni :)

    ReplyDelete
  4. Comel-comel semuanya. Nampak menarik. Sekarang ni memang macam-macam bentuk dan design kek yang menarik hati.

    ReplyDelete
  5. nampak sedap. kalau tgok time bulan pose mesti meleleh air liur. :D

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin