Homemade Cakes Untuk Tempahan

berminat untuk tempahan kek bagi sebarang majlis, boleh lah order. sebelum tu meh. cuci mata dulu, tengok kek, cheese tart, cup cakes yang ada 🤓 mana tau kot2 berkenan.. kalau berkenan, leh contact ashana 013-290 5057.

untuk tempahan area Pendang, Alor Staq, Tanah Merah, Kuala Nerang, Pokok Sena dan kawasan2 terdekat. 


Cakes






 Strawberry Cheese Tart

Cup Cakes 



Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Homemade Cakes Untuk Tempahan "

cantik kek dia kak....kalau dekat ble jugak tempah

Nmpk sedap la pulak cheese tart tu ciksue.hehehe

Wahh sedap sedap semua kek ni :)

Comel-comel semuanya. Nampak menarik. Sekarang ni memang macam-macam bentuk dan design kek yang menarik hati.

nampak sedap. kalau tgok time bulan pose mesti meleleh air liur. :D

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF