Susu Kambing Dan Susu Lembu Segar Beperisa

Saya suka minum susu. nak2 susu segar. sedap je minum time sejuk2. kebiasaannya beli susu kambing dan susu lembu segar berperisa ni di pasar malam. sekarang ni selalu beli di pasar malam dekat area pulapol, jalan semarak tu. ade sorang kakak ni jual. tapi tu lah, die cuma datang tiap ari ahad jek. sebab pasar malam tu ari ahad. hiks.

susu kambing sebotol RM5.50. susu lembu berperisa, sebotol RM2.20 tapi kalau ambil 3 botol RM6. murah T______T

susu kambing untuk Rania. sekarang ni tengah ajar Rania minum susu kambing. nanti dah genap 2 tahun, nak Rania sambung minum susu kambing plak. Rania minum lah juga susu kambing ni, tapi tu lah. tiap kali bagi minum susu kambing tu, ade je alasannya. "aaasshhaaammmm".. asshaaammm.." tapi bila wan bagi minum susu kerbau, laju jek minumnya. kadang tu beli juge susu kambing yang brand Nubian's tu  selalu beli di Tesco. sama juge.. sikit aje disedutnya. tak pe lah, pelan2 ajar. lama2 nanti confirm suka susu kambing, kan !!! 

Kalau susu lain, tak payah offer, lelaju je die minta .."nak shikit.." .."nak shikit.."

Ape pon semoga dipermudahkan lah hendakNya. aamiin (",) 

susu kambing, susu lembu berperisa strawberi, coklat dan jagung. ketiga2nya sedap. tapi suka nau susu perisa jagung tu sebab jarang2 jumpe, kan !! coklat dengan strawberi selalu beli dah. hiks

Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Susu Kambing Dan Susu Lembu Segar Beperisa"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF