Kid’z Planet, Wangsa Walk


tersesat ke wangsa walk gara2 mencari kedai servis & repair hp tempoh hari. sambil melilau keliling mall mata terpandang kid’z planet tu haaaa. saje pergi tanya bayaran masuk ke situ berapa. amoi jage kaunter bagitau, sekali masuk rm30 sebab sekarang cuti sekolah. sekali pandang, macam best, tempatnya agak luas. asal dulu kedai romantika.  

nak bagi rania masuk pon macam tak berbaloi sebab masa tu dah jam 5. kang nak terkejar2 balik berbuka lagi. lagipon dorang kira per day, bukan per hour. kalau per hour berbaloi lah juga. 

in shaa Allah, next time ummiayah bawa Rania ke kid’z planet k. pergi awal boleh lah lepak lama2, kan !!! 

adelah tempat untuk Rania beraktiviti selain daripada ke Big Kids, AeonBig, Wangsa Maju. Big Kids kira per hour, ok lah kan. selesai cari groceries leh lah belanja Rania. kene belanja selepas sebab kalau belanja sebelum shopping, alamatnya pakai tak shopping la nanti. setakat dok pergi sekarang ni, dah seronok bermain, dapat kawan.. bile cukup mase, ajak balik. siap lah, comfirm ade drama ayaq mate. memang bertabah lah (",) nangis beria ria pulak tu.. sampai ayahnya kata lepas ni tak payah dah singgah. kata je lah tapi bila dah nampak, bagi lah Rania happy happy. pulakk.. tak sampai hati, kan!!!

Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Kid’z Planet, Wangsa Walk "

Selalu mak-ayah akan mengalah bila anak dah keluar airmata
Tak sampai hati:) Lagi pulak bukan selalu

mahal jugak nak masuk,kalau sy ada 2org..mang ai pengsan
hahah

rania suka yea..mcm syamimi juga..suka tempat byk kwan

Wah cuti sekolah byk aktiviti kot tu pasal mahal.dh biasakan upah anak2 memang klu tak bawak tu tak boleh la..bukan selalu.sekali sekala..anak pun baru sorang bolehlah layan.hehehe

Mana boleh menang dengan anak ^_^ Kalau dah sampai drama air mata tu, memang kena mengalahkan CikSu.

itulah kalau anak dah buat drama airmata tu macam tak sampai hati pulakkan

tempat macam ni kene masuk seharian baru berbaloi dgn harga dibayar kan..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF