Nak Yang Macam tu... Kopi Pak Belalang!!

suka dengan dialog kat atas tu. lembut je mira filzah sebut. menusuk kalbu tau !! hahaa. pastu suka sangat tengok air muka mira filzah. sejuk mata memandang. masa first time tengok iklan tu, dok tertanya2 lah juge... siapa lah die ni ??? comey anggattt.. padahal selama ni dah pon follow ig die. tapi jarang nak stalk. hahahaha.. sudahnya lepas tengok drama abang beduk dengan citer pegawai jpj tu, baru lah kenal. "oooo, ini lah mira filzah.." ahahahahaa.. sian kan baru nak kenal (".) 



nway korang dah rasa ke kopi pak belalang ni ? bagi saya rasanya not bad lah. sedap juge. tapi penangan selepas minum kopi pak belalang ni, memang tak ngantok. elok aje mata ni bertahan. boleh semalaman dok berjaga. lain maciam pulak tenaga tu. 

kopi pak belalang ni bukan sebarang kopi tapi kopi yang penuh dengan khasiat. terdapat makanan sunnah di dalamnya. nak tahu lebih lanjut boleh baca di SINI



antara ramuan dalam kopi pak belalang

Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Nak Yang Macam tu... Kopi Pak Belalang!! "

ingat main2 je kopi pak belalang
rupanya memang ada betul kopi pak belalang tu
akak mmg pencinta kopi ni
tapi kopi mineral lah besttt
suatu hari boleh try jugak kopi pak belalang ni Qaseh

ingatkan ayu raudhah.. rupanya mira filzah ye.. jijah tahu kopi ni sbb tgk akademi silat ari tu

Tgk org minum mcm best tp mimi xminum kopi plak

Tak pernah rasa lagi..air kopi ni nad susah minum

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF