Tudung kanak-kanak


Nak Yang Macam tu... Kopi Pak Belalang!!

suka dengan dialog kat atas tu. lembut je mira filzah sebut. menusuk kalbu tau !! hahaa. pastu suka sangat tengok air muka mira filzah. sejuk mata memandang. masa first time tengok iklan tu, dok tertanya2 lah juge... siapa lah die ni ??? comey anggattt.. padahal selama ni dah pon follow ig die. tapi jarang nak stalk. hahahaha.. sudahnya lepas tengok drama abang beduk dengan citer pegawai jpj tu, baru lah kenal. "oooo, ini lah mira filzah.." ahahahahaa.. sian kan baru nak kenal (".) 



nway korang dah rasa ke kopi pak belalang ni ? bagi saya rasanya not bad lah. sedap juge. tapi penangan selepas minum kopi pak belalang ni, memang tak ngantok. elok aje mata ni bertahan. boleh semalaman dok berjaga. lain maciam pulak tenaga tu. 

kopi pak belalang ni bukan sebarang kopi tapi kopi yang penuh dengan khasiat. terdapat makanan sunnah di dalamnya. nak tahu lebih lanjut boleh baca di SINI



antara ramuan dalam kopi pak belalang

4 Comments

  1. ingat main2 je kopi pak belalang
    rupanya memang ada betul kopi pak belalang tu
    akak mmg pencinta kopi ni
    tapi kopi mineral lah besttt
    suatu hari boleh try jugak kopi pak belalang ni Qaseh

    ReplyDelete
  2. ingatkan ayu raudhah.. rupanya mira filzah ye.. jijah tahu kopi ni sbb tgk akademi silat ari tu

    ReplyDelete
  3. Tgk org minum mcm best tp mimi xminum kopi plak

    ReplyDelete
  4. Tak pernah rasa lagi..air kopi ni nad susah minum

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin