Pengalaman Tindik Telinga Anak

25/6/2016 

berjaya tindik telinga rania. paling suspen sebab rania ku sayang TAK MENANGIS. suspens sangat. sampaikan staf classic gold pon terperanjat nengok Rania relax and cool jek. macam tak percaya je, kan !!! masa ummi suruh ayah ambil gambar, kemain lagi senyum meleret. mulut dok sebut "aannntikkk.." 4,5 kali dok ulang..

kalau ikutkan ayah tak berapa nak setuju tindik telinga diusia sekarang. bukan ape cuma risau rania tak selesa atau sakit. tapi ummi yang beria nau sebab ummi yakin dengan rania. alhamdulillah,  Allah permudahkan semuanya (",)

usia 22m+ @ 1 Tahun 10 bulan
upah tindik RM20 + anting2 
anting2 huruf R RM270. terima kasih sangat pada kak yatie sebab berusaha dapatkan anting2 huruf R untuk Rania.. untuk tindik telinga rania ni kami buat di classic gold cawangan giant setapak, kl. servis bagus.. 

tips: 
jangan sapu minyak gamat 
cari kedai yang tindik telinga anak serentak




Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Pengalaman Tindik Telinga Anak"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF