Tudung kanak-kanak


Pengalaman Tindik Telinga Anak

25/6/2016 

berjaya tindik telinga rania. paling suspen sebab rania ku sayang TAK MENANGIS. suspens sangat. sampaikan staf classic gold pon terperanjat nengok Rania relax and cool jek. macam tak percaya je, kan !!! masa ummi suruh ayah ambil gambar, kemain lagi senyum meleret. mulut dok sebut "aannntikkk.." 4,5 kali dok ulang..

kalau ikutkan ayah tak berapa nak setuju tindik telinga diusia sekarang. bukan ape cuma risau rania tak selesa atau sakit. tapi ummi yang beria nau sebab ummi yakin dengan rania. alhamdulillah,  Allah permudahkan semuanya (",)

usia 22m+ @ 1 Tahun 10 bulan
upah tindik RM20 + anting2 
anting2 huruf R RM270. terima kasih sangat pada kak yatie sebab berusaha dapatkan anting2 huruf R untuk Rania.. untuk tindik telinga rania ni kami buat di classic gold cawangan giant setapak, kl. servis bagus.. 

tips: 
jangan sapu minyak gamat 
cari kedai yang tindik telinga anak serentak




1 Comments




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin