Sagu Gula Melaka, Kue Tiaw Sup juadah berbuka!!

hye ! salam 17 Ramadan 


menu berbuka ari ni. hanya buatkan kue tiaw sup, sagu gula melaka. itu je (",)

kuih pelita asli cam biase lah beli di Param Setiawangsa. kuih pelita yang saya tolong meniaga dulu tu. rasanya still sama. sesedap macam memula saya try makan dulu. semenjak dah jatuh cinta dengan tepung pelita ni, tetiap tahun tak miss beli. 
karipap inti daging & sardin. beli di Param Setiawangsa juge. tetiap tahun beli dengan orang yang sama. salah satunya sebab karipapnya sedap dan murah. 

next year tak tahu lah, sama ade dapat lagi menikmati keaslian tepung pelita tu atau tak. hujung tahun nanti signal posting cik abe akan keluar. so, nantikan aje lah ke mana penempatan yang seterusnya. jika masih kekal di Lembah Klang, syukur alhamdulillah, jika sebaliknya, terima aje lah dengan hati terbuka dan berlapang dada. 



Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Sagu Gula Melaka, Kue Tiaw Sup juadah berbuka!! "

banyak juadah berbuka ye..meriah tgk :)

saya tak rajin sgt..huhu

nasi sikit tue rania punya kan...hihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF