Sample Percuma Susu Dugro Soy

Susu Dugro Soy - Susu Formula berasaskan soya. 

sampel percuma susu dugro soy 3 kotak. setiap kotak beratnya 200gram. 

susu dugro soy. susu formula untuk anak berasaskan soya yang dibuat daripada kacang soya. ianya telah di ubahsuai dengan penambahan vitamin, mineral dan nutrien untuk menjadikannya sesuai sebagai susu formula.

susu dugro soy dirumus khas buat kanak2 alahan protein susu lembu. tanda tanda alahan protein susu lembu

batuk berterusan 
ekzema/ gatal-gatal
hidung berhingus/ bersin
mata berair, merah atau gatal
cirit birit

hari tu sampai aje dari kampung, tengok2 ade kiriman daripada Gdex. dorang tinggalkan jek di atas rak kasut di luar pintu rumah yang bergril tu. serius, dah lupe pon pasai ni. terpikir juga bila masanya apply sample susu dugro soy ni. rasanya memang tak pernah.

cuba ingat balik, rupanya kejadian ni masa di Tesco haritu lah. bulan berapa, dah lupe. kebetulan masa tu tengah jalan2 sambil peghati rak susu anak. kendian promoter ni panggil and suruh isi form. 

dah cuba bagi Rania minum. nak habiskan susu ni pon kemain bercinta. tak suke lettew. kalau suka comfirm lelaju Rania habiskan. 

kalau uols nak sampel susu dugro soy ni sila klik link http://www.dugro.com.my/dapatkansampel
Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Sample Percuma Susu Dugro Soy "

Rania tak mau yang free kot hihuhu

susu yang ekonomi untuk yang alah susu lembu

Saya pun suka ambik sample susu.
Masa lactokid baru keluar...sebelum beli saya minta sample
di web Nestle. Bila try bg anak2 minum n deorang suka, baru g beli.
Setiap kali nak tukar susu anak..saya selalu minta sample dulu..
Nak elak membazir

adik bongsu i dulu pon minum susu dugro ni.dah besor panjang dah pon

Benda free pun tak suka ye rania..takpelah biaq umi yg habiskan.hehe

haha...sama mcm syamimi..kalau bab susu formula lmbt nau nak habis

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF