27 Ramadan.. Jalan Tar, KL


Lauk berbuka ari ni lebey kurang semalam jek.. ade baki rendang pedas ayam dengan bebola roti.. cuma tambah kuih tepung pelita.. pastu bakar ayam.. then rebus jantung pisang.. cukup lah, kan !

Petang tadi sempat ke jalan tar.. 

padahal tak da keinginan pon nak ke situ.. malas nak bersesak dengan orang ramai.. tapi terpaksa juge pergi sebab nak mencari baju Rania.. last minute bagitau macam ni lah.. huhuhu.. kalau ikutkan adik ipar yang carikan.. tetiba die gtau tak da warna yang dicari.. so, terpaksa lah kami redah kl mencarinya.. actually baju untuk dipakai pada ari kenduri nanti..
warna emerald green.. nak order online memang tak lah, kan!! 

inipon separuh jalan jek.. belum sempat masuk ke dalam lagi.. ayah Rania ajak balik.. alang-alang lalu sini singgah duduk lah kejap.. rehat.. kebetulan kaki den dah mula sakit-sakit.. huhuhu.. dah 2,3 ari tawaf mall mencari tapi tak jumpa yang berkenan di hati.. nak cari yang simple dan berbaloi dengan harga.. sebolehnya tak mo nak alter-alter bagai... 

ummi baru keluarkan hp.. rania dah kelam kabut bangun.. pandai dah nak lari-lari sekarang. tak mo bagi ummi snap gambo die lettew.... 

cepat nau tinggi.. seluar dah senteng.. 

lepas rehat, terus gerak ke motor.. nasib baik cepat sebab geng DBKL dok tengah print surat saman kat motor-motor lain.. laju jek, kan !! tapi tak boleh nak kata apa lah sebab keja dorang pon.. 

terus balik.. esok-esok lah cari lain.. kaki pon macam bengkak je area buku lali tu.. penangan berdiri lama and berjalan ke sana ke mari lah ni.. 
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "27 Ramadan.. Jalan Tar, KL"

jantung pisang cicah ngan sambl belacan, pergggh!

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF