28 ramadan, 2016

dapur dah dikemas dan ditutup untuk masak memasak.. periuk belanga, pinggan mangkuk dah tersusun dirak memasing.. hanya dibuka untuk mengukis sajok.. 

petang jenjalan ke chow kit.. pestime ke sini.. meriah lagi walaupon ramadan hanya berbaki 2,3 hari jek lagi.. best sebab bazar ramadannya berbumbung dan gerai tersusun dikiri kanan.. tapi tetap nampak sesak sebab pengunjung main redah ikut sedap kaki nak berjalan.. 


menu 28 ramadan nasi putih + puyuh goreng daun kari + ada sambal dan kuah gulai.. 
ambil dua set.. untuk si ayah dan anak.. untuk rania just kopek ambil isi bahagian dalam.. suka nau makan puyuh ye Rania.. sikit-sikit, boleh lah ummi bagi rasa.. lebih-lebih tunggu ummi goreng seniri lah ye.. 

Untuk ummi nasi kerabu lah.. minta telur masin jek.. dah tak lalu nak makan.. kenyang nengok sekut raya.. 

esok dah nak gerak balik kampung. huhuhu. harapnya sempat lah siapkan balance sekut raya yang dok ada.. ni pon baru balik cari baju rania. nasib ternampak. boleh lah.. nak pakai kejap je, kan.. 



Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "28 ramadan, 2016"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF