Rendang Ayam Pedas & Bebola Roti

Hye !! Salam 26 Ramadan 


Hari jumaat terakhir di bulan Ramadan.. huhuhu.. sekejap je.. tup tup dah sampai penghujung Ramadan, kan !! sama2 lah kite berusaha kejar apa yang penting.. kite tak tahu next Ramadan kite sempat atau tidak bertemu dengannya lagi. seeloknya, kite gunakan masa yang ade ni sebaiknya & mudah2an Allah terima amalan kite itu. aamiin (",)

hari ni dah mula buat biskut raya sikit2. pelan2 kayuh. berapa jenis biskut yang nak menjadi, sama2 lah tengok hasilnya nanti. nak buat biskut raya ni kene kuat semangat.. baru lah cepat siapnya. kalau hangat2 taik ayam, mmmmm.. kim salam lah jawabnya.. keh keh keh.. saya suke buat biskut raya sendiri. walaupon tak lah pandai mana, tapi tetap buat juge. nak puas kan hati.. lagi satu kalau buat sendiri banyak.. leh bahagi untuk family and sedara mara juge.. kalau nak membeli banyak modalnya..

bila dah start buat biskut raya, otomatik lah dapur ku ditutup untuk masak memasak. menu berbuka ke PARAM lah kite.. so, ini lah menu simple di hari ke 26 Ramadan :-)


Rendang Pedas Ayam Tua, 
Bebola Roti, 
Sambal Belacan,
 Ulam Jantung Pisang 
Tembikai Susu

Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Rendang Ayam Pedas & Bebola Roti"

bebola roti tu nmpk sedap...

p/s : baru publish ke kak?

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF