ABC Sedap

Masalah Hp dah settled, baru rasa lapang dada.. ronda-ronda kejap dalam Aman Central, pastu terus gerak ke Aeon Big.. suka ke sini sebab ade playground area food courtnya.. Rania selesa main di situ.. lagipun playground tu sesuai untuk budak-budak baya Rania.. so, tak de lah risau sangat.. 


Sambil  layan Rania main, ini tujuan asalnya. hiks.. nak makan ABC SEDAP ni haaaa.. cukup segalanya.. cuma buah pala jek tak de.. semangkuk pat inggit.. puas makan.. mak ayah pon suka..

macam-macam ada.. cincau, cendol, kacang, sago besar warna warni, jagung, ais krim.. 

Teringat-ingat sama ini ABC. next month balik raya haji kene pergi la nampaknya.hehehe

perut dah kenyang barulah senang hati nak beli barang dapur.. bab shopping ni pon satu hal sekarang ni.. kemain lah Rania dok mengutip segala jenis barang yang rasa-rasa die berkenan di hati tu, terus dihumban ke dalam troli.. aduh-duh.. ummi ayah layankan aje.. tapi sebelum beratur baru pilih barang yang betul-betul diperlukan saje.. memang kene check balik.. kalau tak.. mau berpinau biji mata ni haaaa nanti.. 

bff tok and wan.. balik kampung merap dengan tok and wan jek.. maklum lah, dah tak bf.. dengan semua orang mau aje.. pantang ajak berjalan... jom sesaje.. 

in shaa Allah, next entry nak share pengalaman bercerai susu badan.. ade lah 2,3 tips yang boleh ciksu kongsikan nanti.. pa pe pon stay tuned ye.. banyak entry tertunggak ni.. dalam proses nak clearkan draft..... 

daaaaa ∧_∧.. 

Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "ABC Sedap "

asslmkm ciksu..

alahai.. terliur nengok ABC tu.. hehe
haritu cakap kat ddy zara.. mana la nak cari ABC kat gemas ni..
haha.. tak jumpa pun.. orang gemas tak reti makan ABC kut..
haha

Good girl rania dah wean off ya..nti kongsi tips ok..

Owhh balik kmpg tawaf aman sentral rupanya.sy so far baru sekali masuk situ..tu pun tgok wayang..tak tahu pulak ada ABC sedap.klu terlanjur smp sana boleh la cuba nti

ABC SEDAPNYAAA..LAMA LA NK PANTANG AIS NI

Sedapnya alahai ABC tu, CikSu!

Biasalah budak-budak sebaya Rania ni. Anak saya yang sulung tu, waktu baya-baya ni, setiap kali kita shopping je, dia mesti nak beli something. Kalau tak beli, bantai menangis tersedu-sedu. Tak nak tension, kenalah beli!

sedapnya ABC..lama tak makan..

haa boleh share tips tu ciksu, akak ni adelay masih bf walapon dah masuk 3thn...huhuhu susah pulak dengan budak sorang nih, macam2 dah dibuat akak tp tak jalan

Hamboi.. Mengancam sungguh ABC nya..
kalau saya suka buh kacang banyak..

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF