Rania is now 2 !! ummiayah sayang πŸ’• Rania


10-8-2014 
11:44 pagi

hari kedua 

10-8-2016

besday girl baru bangun tidur di hari ulangtahunnya yang kedua.. koi 2 nanti ade check up di kkia.. 2 tahun kene ambil ubat cacing, kan ! pa pe pon semoga baik2 aje nanti.. 
kemain kan, tunjuk angka 2 tu.. kite dah janji, kan.. hari ni hari last rania minum susu ibu.. so, genap 2 tahun umi susukan Rania.. so, malam nanti jangan macam-macam yerk!!! 


sayang,
umiayah doakan semoga rania mohamad raziz membesar sebagai anak solehah, taat perintah Allah, dengar cakap umiayah, rajin solat, berjaya di dunia serta di akhirat. 

makin meningkat usia, makin panjang akalnya. ade jek kerenah Rania yang mencuit hati. sepanjang 2 tahun ni, ade jugak umi jadi tarzan. sorry sayang.. ayah jek maintain cool :-P 

tempat yang sama, bulan yang sama, cuma tahun berbeza

sebelum bersalin.. julai 2014
kami berdua

 2 tahun kendian...... julai 2016
























kami bertiga

adik panggilan manja selama ini.. bila umi bagitau nak tukaq panggil kakak.. laju jek cakap "takmau".. ahhhaaaa.. cam tau tau jek, kan !

Rania permata hati umiayah.. enam tahun kami tunggu kamu sayang.. 

Terima Kasih ALLAH.... 




Previous
Next Post »
15 Komentar untuk "Rania is now 2 !! ummiayah sayang πŸ’• Rania"

Hepy Bezday Rania.....moga makbul doa umi ayah tu....
Alahai sweetnya ....sedondon kuning cantik..... Syukur sangatkan cik Sue bila dapat memiliki zuriat sendiri setelah lama menunggu

Subhanallah... permata yg dinantikan bertahun-tahun ni CikSu
Membawa kebahgiaan umiayah dan seluruh keluarga

Sanah helwah Rania sayang:)

Alhamdulillah..dah 2 tahun usia rania, sekejap je kan. Moga membesar dengan sihat, berjaya dunia & akhirat.

Rania nak jadi kakak dah ke?

Alhamdulillah..sayang Rania..kehadiran mu sangat dinanti..moga terus mentaati Ilahi..menyayangi ayah umi sentiasa disanubari.

alhamdulillah...berkat kasih sayang, didikan dan jagaan baik rania membesar dgn sihat...

selamat hari lahir rania...moga jadi anak yg bijak dan solehah....kejap je dah 2 tahun kan sue...tak lama lagi masuk tadika plak...aduh...how time flies kan...

selamat hari ulang tahun ke2 rania..ingat pesan umi tu..

comenya rania.. sekejap je dh 2 tahun. happy birthday sayang rania.

Salam ciksu.. Lama xtanya khabar ciksu.. Rania pun dah besar.. Bby lady dah 3 tahun dah.. Rania pun dah dua tahun.. Semoga terus membesar dengan sihat yer anak ibuayah..

Assalammualaikum.

Apa khabar kak..mudah2an sihat..alhamdulillah..sedar x sedar dah 2 tahun umur anak..

Nampak benar saya jarang update dan xmengikuti perkembangan blogger2..blog kak wirda pun saya dah xjumpa..

Ehh ciksue dah ada isi ke..cepat betul nak ceraikan susu rania..tepat 2 tahun ye

Happy birthday to u dear rania..makin besar makin cute.semoga jadi anak solehaj dunia akhirat

Alhamdullilah. 6 tahun menanti dan dikurniakan rezeki anak =) Semoga rania menjadi anak yang solehah dan sentiasa menyejukkan hati mak ayah.

Doakan saya juga ye kak =)

Happy bday Rania..cpt jek dh besar kan..dah nak jadik kakak ke tuh..^_^

Dah besar dh rania.. Bila agknya kita akn erjumpa lg kan ciksu..
Zara pn next month 2tahun. Cepatnya masa berlalu kn...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF