Gangguan Lelaki Gila Seks

Gangguan lelaki gila seks | tertarik dengan kisah sis suria lekatlekit, terbaca di blognya tadi. pastu tetiba teruih teringat kejadian yang pernah berlaku dekat saya juge. citer lama tapi kejadian begini sentiasa berlaku di mana2 sahaja. sama ada percaya dengan tidak aje. kadang tu bila dengar kengkawan bercerita, macam " eh, ade ke orang macam ni.." tapi bila dah tengok dengan mata kepala sendiri, memang tak dinafikan. lelaki2 gila seks ni memang wujud. minta dijauhkan lah. takut, seram semua ada. 

tak nak ingat pon kejadian tu tapi bila terbaca tadi terus teringat. nak cerita ni pon, supaya jadi peringatan buat kengkawan perempuan yang lain. hati-hati ye. 

kejadian yang berlaku pada beliau sama dengan ape yang pernah terjadi dekat saya pada tahun 2007. masa tu belum kawin tapi baru bertunang. masih bekerja di penang. pengajaran juge buat saya. kenapa saya kata pengajaran. ye lah, dah tau esoknya nak keje pagi, petang tu baru lah terkedek2 nak balik. pengangkutan utama masa tu ialah bas ekpress, feri dan bas lompat. memang balik sensorang diri. bila kene macam tu terus serik nak balik lewat2. sejak kejadian tu juga, saya bawa moto ke penang dan balik naik moto. konvoi dengan kengkawan yang lain.

begini kisahnya, 

seingat saya, masa tu dalam jam 6 lebih lah. kebetulan baru aje sampai di jety. tengah tunggu bas lompat. kedudukan masa tu saya duduk, lelaki tu pon duduk juge. sebelah menyebelah. kejadian ni berlaku di bus stop. bayangkan dalam ramai2 gituu pon, si mangkuk ayun ni berani sanggatttt buat macam tu..

nak tahu die buat ape!! die tunjuk anu die lah. die tunjuk tapi tutup dengan kertas envelope warna putih yang size besar tu. sambil dok goyang2 anu iye. adeiiii.. saya masa tu bukan sengaja tengok tapi dah ternampak. kenapa saya kata ternampak. dah die duduk sebelah dengan saye. ye. sebelah !!! memang dekat sangat. dah tu die nak tunjuk dekat sape. sebelah kiri die tak de orang sebab die tepi sekali. sah2 lah nak tarik perhatian saya, kan!! 

kebetukan plakkk masa tu, saya tengah berbalas mesej dengan cikabe. maklum lah tengah hangat bercinta, kan!! kenelah report duduk mana, buat ape, dengan sape. masa tu saya memang tunduk ke bawah sambil ngadap hp. itupon saya cuma jeling dengan ekor mata je lah. boleh bayangkan tak situasi tu macam mana, bukan tengok depan2 tapi sipi2. bila ternampak macam tu, saya confius ape benda lah. sebab masa tu memang langsung tak terpikir yang die tengah tunjuk anu die. cuma dalam hati berkata2, ape bende lah yang die dok goyang2 tu. bila mentol menyala, teringat yang itu anu die, ape lagi melompat lah saya. terus berjalan bangun berdiri dekat orang ramai. memang dasar sangat.. eeee..geram tau bila diingat balik. keji sangat cara die tu. 

Ya Allah.. masa tu kan punya lah takut, terkejut. nasib lah lepas saya bangun, tak lama lepas tu, bas sampai. terus naik. rasa macam mimpi pon ade. sampai rumah terus call citer kat makayah. ape lagi kene basuh lah. citet dekat kengkawan, ade yang pernah kene dalam bas lah, ade yang tengah tunggu bas tetiba lalu naik moto sambil tunjuk. memang mental sangat lah tu sampai dok tayang2 gituu plak, kan!!! 

memang tak sangka lah sebab bagi saya die berpakaian lengkap. sekali pandang, nampak normal lah. macam orang balik kerja tengah tunggu bas sebab die pakai kemeja lengan panjang berseluar slack. bangsa tu saya tak sure tapi berkulit putih.
da la masa tu belum kawin, sekali mangkuk hayun tu pi tunjuk plakkkkk.. adeiiii.. tercemar pandangan mata ai.. 

pada kengkawan perempuan sekalian, berhati2 lah walau di mana korang berada. lelaki gila seks ni sentiasa ada. kadang tu di tempat yang kita sendiri tak jangka. macam apa yang terjadi dekat saya tu. itu lah kejadian pertama kali pernah berlaku pada saya dan sejak itu saya percaya memang lelaki gila seks ada di mana2. 

Previous
Next Post »
6 Komentar untuk "Gangguan Lelaki Gila Seks "

eeee..seramnya..tu la sekarang macam2 la..

ya Allah menakutkan! minta di jauhkan dr apa2

Assalamualaikum..
Lama kita x dtg sggh sini..
Pasal kes jantan gila seks ni..
Kita pn penah terkena masa tu umur belasan thn..
Konon lalu dkt lorong blakang kedai waktu tghari gitu..
Nak ikut shortcut lah konon..
Kita jln menonong je tp tetiba dgr bunyi org sweet2 gatai p toleh..
Jantan tu tgh keluarkan anunya nak kencing ke apa kita x tau..
Terus kita lari laju..
Hampeh btoi sejak tu kita plg benci kalo dgr org sweet2 mmg x pandang langsung..
Fobia!
Sis, blog lama kami dh kunci..
Jmpt sggh follow blog baru kita ye..
(dearsalina.blogspot.com)

Saya pun pernah kena.masa tu tingkatan 3..nak naik bus dgn kawan-kawan.kami berempat..time nak naik tangga bus ada sorang uncle india..memang serabai uncle tu.dia duduk kat dlm bus..seat dia betul2 dpn pintu bus.masa tu dia tunjuk anu dia sambil sengih kat kami berempat.mula-mula kami blur...bila ada kawan menjerit baru kami sedar...terus x jd naik bus tu..kami naik bus seterusnya..nightmare betuiii uncle tu

Satu kisah sebagai peringatan utk kaum wanita.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF