Tempahan Kek Murah Tapi Mewah, Sedap & Cantik Di Pendang/ Padang Terap

Untuk senarai harga dan jenis2 kek sila layari Facebook "Sha Sugarcraft"

WhatApss Ashana 013-290 5057 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan kek bagi melengkapkan majlis korang.. minggu depan dah nak raya haji.. elok sangat lah kalau nak tempah buat jamu sedara mara/ kengkawan yang datang bertandang tu.. tak kan lah nak hadap daging korban je, kan.. lagipon tak meriah rasanya kalau majlis tanpa kek. betul tak ??? kalau ade kek di meja santapan comfirm akan mengundang pelbagai persoalan..

.."sedap keee.."
.."beli di mana.."
.."berapa kilo ni.."
.."mahal tak.."
.."orang tu hantar ke atau kene ambik sendiri.."

Haaaa.. nampak.. macam2 persoalan, kan.. itu contoh lah..

Ape pon meh ciksu nak belanja korang dengan gambar2 kek yang ade dalam simpanan ciksu.. semuanya comey2 belako dan rasanya of course lah sedap. hiks ^_^

Orange Cake Jalur Gemilang + Strawberi



Orange Cake
Football Theme

Vanila Cheese Cake
Korean Flower Buttercream

Coklat Indulgence + Strawberri 
Saiz 9"


Chocolate Indulgence 
Ultraman Theme

Orange Cake 
9"

..



Kalau nak tahu sedap ke idok.. berbaloi ke idok dengan harganya.. korang kena lah try sendiri.. baru lah puas hati.. sebab lain mulut lain citarasanya..

Tapi kalau korang tanya saya, memang sedap and puas ati je manjang. ahahaha.. sebabnya saya dah banyak kali try. pastu bila jamu tetamu semuanya puji kata sedap, tak muak.. haaa, nak kata apa lagi.. tak kan nak habaq kata ciksu yang buat.. nampak nau nipu. hiks. kalau ciksu buat ciksu ngaku ciksu yang buat.. kalau ciksu order, ciksu ngaku je order.. tak denya nak claim kata ciksu yang buat. kite kene jujur dik..

Rainbow Cake.. 
ciksu order raya puasa baru2 ni.. rania ni bukannya boleh nengok kek cantik.. pastu mula lah .."woooowwww.. cantik." dia punya cantikkkk sekali pakej dengan jari jemari nak mencalit cream cheese tu.. tak dan dan oghang kedah kata. adeii. itu pasei birthday rania 10/8 yang lepas, ciksu buatkan keknya tanpa cream cheese.. tak mo ajar makan manis2 sangat.. senyum manis2 tak pe.. ummi izinkan T_T


So, kalau nak rasa kesedapan kek kek di atas, jangan malu jangan segan.. sila lah whatApps no ni oke.. 
013-290 5057 
013-290 5057 
013-290 5057

In shaa Allah, korang akan dilayan sebaiknya oleh Puan Ashana ;D

ppssttt: time kasih pada reader yang dah order kek dari bakers ni.. pastu siap puji blog i plak.. adeii malu i tau.. actually, bakers ni tak tau pon yang i ade buat iklan ni untuk die.. sekali bila reader ni bagitau.. terus "terbocor rahsia" i.. ahahahahhaa..


Previous
Next Post »
16 Komentar untuk "Tempahan Kek Murah Tapi Mewah, Sedap & Cantik Di Pendang/ Padang Terap"

Asslmkm ciksu.. Waaahh.. Menarik la semua kek2 tu. Klau dkat dh oder dh tuk besday zara. Hehe

Itu yg dikatakan sebuah penghargaan setulus hati
Tuan empunya tak tahu sebenarnya kalau tak ada yg inform
Tak rugi membantu dgn cara tersendiri.

Amboi Rania sampai jilat jari:)

Meriahnya kek...
nampak sedap semuanya...

Hihi..bagus2 sebab buat entry ni kat blog. Macam saya, saya tau ada satu kedai kek ja kat pekan kuala nerang, kedai D bagus. ni sis buat entry macamni, kira ada choice utk order kek. tambahan pula adik sy nak kawen thn dpn. bolehlah survey2 dlu. Macam wedding saya dlu, jauh tempah. tempah kat alor setaq kot.. :)

yummy...rietta pown skank lebih suka kek homemade ni....tpi not my home...order dr bakers...

kek bendera tu nampak menarik sangatlah... rasa terliur-liur je.... comeinya rania makan kek... (^_^)

Menarik2 kek yg dibuat...kraetif..

MMG CANTIK SGT HASIL KEK2 NI SEMUA

Bagusnya Ciksu ni review senyap-senyap. Ingatkan tadi kawan punya bisnes dan Ciksu tolong support. Jauh sangat kat Pendang, kalau kat KL ni dah boleh tolong support bisnes orang kita. Maklumlah anak bujang saya sekarang ni sawan potong kek. Habis kek birthday orang dikerjakannya bajet macam kek birthday sendiri!

Tempting aihh tgok kek2 ni..dh alang2 gemuk ni makan je la..sedap tgok kek ni.haha

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF