Rania Turn's Two: Hadiah Untuk Besday Girl

Dari awal lagi ummi memang berhajat nak hadiahkan set lady bird ni untuk rania masa genap 2 tahun. target ummi 2 tahun sebab time tu rania dah stop bf, kiranya hadiah ni sebagai semangat untuk rania teruskan pengambilan susu selepas stop susu ibu. 

nampak je iklan ni, terus beli. bulan Mei 2016 dah beli. haaaa, nampak nau ummi yang tak sabar, kan !! bende bende cute gini memang pantang.. pantang tengok. hiks +_+

awalnya beli ? senang.. nanti tak terkejan kejan mencari. pastu boleh pulak, dah beli.. simpan dalam lemari dulu. dok lah dendiam dalam lemari tu. hehehe. dah niat memang nak bagi masa umur rania genap 2 tahun. bagi guna awal2, kang tak surprise plakkkk. gigih, kan!!! dasyat tak !! punya lah penyabarnya ummi rania ni bertahan.. 

sekarang ni tengah gigih mengumpul koleksi tupperware untuk BENTO RANIA.. walaupon rania belum sekolah.. tapi ummi sokmo buatkan bento untuk rania tiap kali nak keluar.. selalunya menu bergantung pada masa nak keluar.. contohnya kalau tengah hari sediakan bento ala ala lunch. kalau petang atau pagi sediakan menu yang simple tapi mengenyangkan. sekali sekala ubah tempat makan. asalkan dari air tangan ummi °_°

semoga ummi istiqamah sediakan BENTO untuk rania nanti. sekarang dah 2 tahun, lagi 3 tahun dah nak sekolah, kan !! ummiayah target umur rania 5 tahun nak hantar PASTI.. IN SHAA ALLAH..  aamiin (",) 

ppssstt: rania stop bf dengan mudah.. last rania minum susu ibu 11/8 jam 2pagi. alhamdulillah, Allah permudahkan.. 

Kid Meal Set yang comel. beg lady bird comel tu yang menarik perhatian rania.. suka nau warna meyah".. 

satu set lengkap 

ini buat spare.. isi air putih time keluar.. di rumah minum guna cawan ^_~ siap ade berus kecik. senang kerja mencuci straw.. itu yang terbekenan.. 

Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Rania Turn's Two: Hadiah Untuk Besday Girl "

comelnyaaaa bukan je Rania. Cik kira pun suka sekali haahahaha

Amboi, Ciksu! Teruja sungguh. Rania baru 2 tahun dah plan nak buat bento Rania ke sekolah. Hahaha! Bagus Ciksu ni tau! Tak macam emak yang ini (pin point ke diri sendiri ^_^)

Wah comelnya lady birs set ni..geram tgok kan benda2 comel ni..lg 2 bulan Aryan start solid food nti nk p carik benda2 comel cmni gak.hehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF