Tiffin Pink Untuk Rania

Tiffin Pink|free gift masa beli barang philips di JJ 3 bulan lepas. masa memula dapat tu dalam hati.. "alahai comelnya.. boleh la buat koleksi untuk Rania ni.."

sekarang ni pantang dapat ape-ape, semuanya nak bagi ke Rania. perangai mak-mak sangat, kan!! ummi tak dapat pon tak pe. asalkan Rania dapat.

kemain suka Rania bila bagi ke die. dok la usung pi mai pi mai.suka hati die je buat main masak-masak. kadang tu isi nasi, lauk dan sayur. pastu makan je berdua di rumah. tak payah tunggu nak kuar pergi picnic baru nak guna.

tiffin comel gini, bila-bila masa pon boleh digunakan. bagus juga dapat tiffin ni, salah satunya dapat tarik minat Rania untuk makan =) kalau bekerja apa salahnya bawa tiffin gini pergi office kan. ngam-ngam aje lauk pauknya untuk sorang makan. 

harga pasaran berapa ye? ade sesapa tahu link mana-mana yang jual tiffin ommey ni tak. kakau tahu, tinggalkan lah link tu di kotak komen ye. boleh ciksu survey harga sebab dok ingat nak beli lagi lah buat koleksi ^_~


Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Tiffin Pink Untuk Rania "

alololo..
comeinyaaa..
budak2 terus feeling suka nak makan sebab bekas comei tu..

Aloooooo someinya......bole bawak bekal la lepas ni yer rania

Sesuailah warna pink dengan Rania. Saya ni pun suka buat koleksi lepas tu tak tahu nak buat apa bila dah banyak. Itu yang selalu kena marah dengan en suami ^_^

Comelnyaaaa... Kiut sangat.. kenan plak dengan Tiffin pinky gini :)

Comey sangat ke saiz dia cik Sue? Dekat gambar ni tengok mcm saiz biasa....
Biasalah mak mak kan.... anak mmg sentiasa di hati

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF