9th Anniversary, 15 November, 2016

Alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah..

hari ni genap lah usia perkahwinan we all 9 tahun. pejam celik, pejam celik.. terasa cepatnya masa berlalu. next year dah masuk 10 tahun. ohhhhh.. indahnya... ahahahhaa.. indah ke ???

normal lah hidup berumah tangga..
9 tahun hidup bersama sebagai kawan serumah, kawan sebilik, kawan sebantal, kawan sembang dan kawan gaduh.. 
makin kenal diri memasing..

selamat ulangtahun abe ^_~
semoga perkahwinan kita sentiasa dirahmati Allah. semoga jodoh kita berkekalan hinggan jannah. aamiin +______+

kek ulangtahun ke 9. asalnya nak beli brownies sekali dah habiss daaaa.. so, kita try lah passion fruit cheesecake ni. 
sedap dimakan. tak muak. makan time sejuk2 tu nikmatnya ×_^

lapisan bawah brownies, tengah cheese dan bahagian atas filling passion fruit. ada rasa masam masam manis. seimbang rasanya. 

6 tahun raikan ulangtahun perkahwinan berdua.. alhamdulillah, tahun ni merupakan tahun ke 3 raikan ulangtahun bertiga. diusia Rania 2 tahun 3 bulan dan 
tahun ni merupakan kali terakhir rai di rumah ini dan tahun ni lebih special sebab ada sedara mara.. meriah ^_~

sebelum tu my cousin belanja we all dinner. alhamdulillah rezeki bersama (",)

Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "9th Anniversary, 15 November, 2016"

selamat ulng tahun perkahwinan cik sue

Selamat ulang tahun perkahwinan.
Semoga kekal bahagia hingga ke jannah.

Syukur...
Lya doakan moga ikatan pkahwina ni akan kekal hingga ke Jannah..amin

Tahniah dan alhamdulillah dah sembilab tahun..semoga korang bahagia hingga ke jannah aminn

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF