Tudung kanak-kanak


Hello November...!!

Alahai.. ari ni dah pon 4/November. sekejap je dah masuk bulan NOVEMBER, kan? kita dah berada di penghujung tahun 2016.

Oktober adalah bulan yang buatkan saya sibuk dan tak menang tangan. semuanya berlaku dengan pantas. November juga akan bertambah kalut. ahaks. Disember lagi lah bertambah sibuk..

Dalam tengah dok sibuk mengemas barang2 nak pindah rumah, tetiba dapat panggilan telefon dari kakak sepupu. sungguh tak disangka. tapi itulah percaturan Allah. kita hanya merancang, Allah jua yang menentukan. pasti ada hikmah disebaliknya.. in shaa Allah.

November bulan cinta kami suami isteri. tak sabar tunggu tarikh keramat itu. walaupon terpaksa batalkan percutian kami di saat-saat terakhir. kami redha. in shaa Allah next time, boleh ke sana lagi untuk bawa Rania jenjalan. kalau boleh sebelum pindah lah. semoga dipermudahkan hendakNya.

Korang semua sihat? pekabor?
doakan kami sekeluarga ye..
ada yang rindu Rania ke??????
^_________^


5 Comments

  1. assalamualaikum ciksu..
    lama tak dgr kabar ciksu..
    bz mengemas ye..

    ReplyDelete
  2. Lama tak jenguk blog ni....rania dah mcm mana la agaknya sekarang yer

    ReplyDelete
  3. Cepat betul masa berlalu..x lama lg dh masuk thn baru

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin