Amway: Roasted Seaweed, Prawn Rolls and Cocktail Mix

Roasted Seaweed, Prawn Rolls and Cocktail Mix. it's from Amway.. ketiga tiga jenis ni sedap dikunyah. nyum nyum nyum (",)

Roasted Seaweed 
sekotak tu ada 2 jenis:
satu pedas, satu ada kekacang
yang sedap yang pedas tu lah..
yang ada kekacang.. sedap juga tapi i dont like.. 
krup krap krup krap je bila kunyah..
setiap peket ada dalam 10 keping.. nipis nipis je.. boleh lah buat alas perut, kan!! 

Prawn Rolls
terpaling sedappppp dan terpaling suka... 
sebab bila dah ambil satu.. seriously, can't stop when u start eating it.. tak pedas Rania pon suka.. 

Cocktail Mix
ni pon sama gak.. bila makan tak ada rasa tapi coctail mix is soooo delicious... 
MSG Free and lightly salted.. 
untuk Rania just bagi kacang gajus tu jek.. hat lelain den tak bagi pon.. 

it's from Amway 

Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Amway: Roasted Seaweed, Prawn Rolls and Cocktail Mix"

Kudap-kudap.
Klau dh start mkn, jnuh nk stop. Hihi

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF