Kunci Rumah

Kunci Rumah| alhamdulillah, urusan rumah di tempat baru dipermudahkan. kunci rumah dah pon ada dalam tangan. hari isnin baru ni dapat. sekarang, cuma tunggu masa untuk 'berangkat' (",)

bila?
entah lah just wait and see. cepat atau lambat nanti kite citer lain.. apa yang pasti rumah sini dah siap dikemas, barang barang pon dah bersiap sedia untuk diangkat. cumaa......     tuan empunya badan je lah. tetiba tak ade mood la pulakkk. maciam maciam eh! mood yang ada hanya satu.

saaya nak balik kampung....!!!!!!!!
hihihihi. bukan ape, just nak isi masa masa yang terluang dengan family tersayang.

Previous
Next Post »
9 Komentar untuk "Kunci Rumah"

saya pon baru dapat kunci rumah juga.. :D pening, bnyk benda nak kena pk..

jemput singgah dan follow my blogshop, ada pucci yang cantik2..

Modesty Closet

Wahh ciksu dah nak pindah rumah. Moga dipermudahkan semua urusan ciksu ;)

masuk rumah baruuuuu siok deco2.hehehehe..jadi kena semangat!.

selamat berpindah ke rumah baru....bestnye balik kampung....nak blk jugak...

Seronoknye masuk umah baru,...;-)

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF