Seqy Beauty: Year End Sale

Hujung-hujung tahun ni banyak betul Sale kan? Ha.. Seqybeauty pun tak ketinggalan buat Year End Sale (YES).

Harga untuk promosi YES kali ni memang gempak2 ok. memang rugi yak mat kalau tak rebut sekarang.. 

 Meh tengok, apa yang Seqybeauty sale kali ni. Harga murah nau nau. Memang patut borong sakan. Nanti senang nak pakai..
kan.. kan.. kan.. (",)

Sebelum tu, bagi yang belum kenal benar mengenai produk SEQYBEAUTY, boleh singgah ke SINI untuk maklumat lanjut.. 

rambang mata tak nengok harga diskaun tu

my peberet item.. 
Bb Cream + Sakura Mask

pon sama..
XXS Lotion.. terbaek.. selepas sapu terasa angin keluar ^_~

gabungan yang mantop 
SAKURA MASK + XXS LOTION WAJIB ADA DI SETIAP RUMAH..bagus untuk kegunaan seisi keluarga





nak cantik, nak perut kempis, nak jimat amik ketiga-tiga item di atas dalam Kombo D

set SKINCARE ni memang kaw kaw punye sale.. patut beli borong 2,3 set.. 

tak nak beli set, boleh beli loose item.. pon masih berbaloi-baloi.. pilih2 lah yang mana berkenan di hati.. 
nak mix item pon boleh..

Nampak.. nampak.. memang harga runtuh kaw kaw punye HQ SeqyBeauty bagi untuk promosi YES tahun ni.. so, cepat2 rebut peluang yang ada ini.. 

So, tunggu apa lagi. Sale ni sampai 30 Disember je tau.  HQ tak keluarkan banyak stok untuk promosi YES kali ni..

Amacam menarik tak PROMOSI YES SEQYBEAUTY kali ni.. gempak kan!!!! 

INGAT TAU.. tanda di kalender sesiap sepanjang promosi YES SeqyBeauty berlangsung. pa pe senang nanti time gaji nak agih2 kan duit tu.. hihihi.. 

Pastu jangan lupa Whatsapp Ciksu..

  019-3080215
019-3080215
019-3080215

Setiap pembelian ada free gift tau  >_^

Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Seqy Beauty: Year End Sale"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF