Update !!!

update| nak update blog tapi ai is bizi uolllssss..
minggu lepas sibuk ngukur jalan.. ke hulu ke hilir.. 3x pergi MAHA 2016.. pastu jenjalan ke rumah sepupu.. tengok baby baru.. jalan-jalan cari makan.. bizi nau, kan!!! hiks ×__________×
al-maklum lah.. dah nak tinggalkan key el. so, we all pusing-pusing lah mana yang belum sempat pergi tu.. sob sob sob..
haaaaa.. nampak ni.. lega.. semua dah selesai.. petang nanti barang-barang akan diangkat..
in shaa Alllah.. tunggu bila betul-betul free.. ummi Rania jenguk acik-acik yer..
daaaaaaaa ~_^

selonggok !

2 longgok !! 

3 longgok !!!
Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "Update !!! "

CikSU, pindah ke mana tu.. Rose tertinggal keretapi ni

Cik SU, maaf bebanyak. belum ubah lagi setting page tu. huhu

Wahh dalam sibuk sibuk tu sempat lagi ciksu ke MAHA :)

Lmaaa x jengah sini,nk dok mna lps ni?

Kmain banyak berkotak2 barang ciksu ye. Hehe

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF