Pantai Irama, Kelantan

๐ŸŒธุจุณู… ุงู„ู„ู‡ ุงู„ุฑู…ู† ุงู„ุฑุญูŠู…๐ŸŒธ

Jalan-jalan melawat kawasan kejiranan. Jalan-jalan cuci mata. hiks.

Ke mana kita?
Ke Pantai Irama, Kelantan. Sebelum sampai sini, nampak signboard.. Dalam pikiran dok ingatkan cantik dan bersihlah macam Pantai Merdeka ke, Pantai Pangkalan Balak ke.. Sekali haaaaa...

meh ciksu tunjukkan..

sebelum ~ sempat singgah beli sata sebagai bekal

ombak kuat

penuh dengan kayu kayan yang ditolak ombak. 

ramai pengunjung yang singgah bergambar

angin kuat

Pantai Irama, Kelantan..
bagi saya pantai yang agak ketinggalan. ronda sampai hujung jalan nampak bekas-bekas tapak chalet yang ditinggalkan. semak dan kotor.

Tapi ada juga orang meniaga. ada kedai makan. ada gerai jual sata, otak-otak dan kepok lekor..

Taman mainan pon sedih aja nengok. andai dijaga dan dibangunkan semula, pasti meriah tempat ini. akan jadi tempat tumpuan macam pantai merdeka. cantik dan terjaga. nak tengok suasana pantai merdeka klik SINI. Cantik, kan!

Doa ciksu semoga Pantai Irama dijaga dan dinaiktaraf semula. aamiin.

In shaa Allah, nanti-nanti ada masa nak melawat Pantai Cahaya Bulan dan Pantai Bisikan Bayu, Kelantan.. lalalalaaaalaaaa..

bukti~ kami dah sampai Pantai Irama, Kelantan

Stay tuned.. Daaaaaaa ๐Ÿ‘ฃ๐Ÿ‘ฃ

Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Pantai Irama, Kelantan"

selalu balik kpg hubby kat kelantan tp tak pernah pergi pantai area kelantan..jhihihi

Kat Trg pun skrg pantai agak kotor.. Ombak bawa sampah sarap dari laut. Menandakan betapa banyaknya sampah sarap dibuang ke dalam laut. :(

laaaaa gitu rupanya.
menyedihkan.
nama nyer da cantik dah,menarik perhatian...
kerajaan negeri kena take note ni.

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF