BB CREAM BY SEQYBEAUTY

 🌸بسم الله الرمن الرحيم🌸


RM55 exclude postage 

TESTIMONI BB CREAM by SEQY BEAUTY

DIRI SENDIRI

🌱alhamdulillah. Kulit muka saya baik-baik aja cuma ada masalah PARUT dan SUNBURN SELEPAS BALIK DARI PULAU.

nampak tak gambo kat atas nun.
❤NO EDIT
💙NO FILTER
❤TANPA SEBARANG BEDAK/ CREAM

Tak banyak pong tapi ai is tak suka. Sakitnya tuh di sini. Nak kulit sihat dalam masa yang sama nak cantik nak lawa. Sebolehnya tak mahulah tepek muka dengan pelbagai jenis cream atau bedak. Ciksu seorang yang simple. 


🌱masih setia dengan bb cream seqy beauty. Mula pakai sejak bulan 8/2015 

🌱memula beli dan cuba pakai terus jatuh chenta. Memang tak akan tukar yang lain dah.  In shaa Allah. 

🌱 tekstur bb cream nih ringan, mudah nak blend dengan kulit. Paling penting muka tak bercapuk selepas apply. Lepas solat di masjid, sambil kalut dengan anak pon sempat je calit bb cream nih. Tak payah mana nak pakai. Kalau tak sempat dalam kereta pon boleh jah pakai bb cream. Tak ada hal lah. Ciksu dah cuba dua dua situasi. Memang cepat dan pantas.  

🌱pembungkusan yang menarik. Mudah di bawa ke mana-mana sahaja. Memang tak akan tinggal. Kalau tinggal comfirm resah.  Hiks. Bb cream seqy beauty dah jadi my bff sekarang 😘

 Video 1 minit pakai bb cream seqy beauty

video

Memang best sangat pakai.


Tengok ciksu tuh. tak nampak macam pakai bedak, kan! Iye, itu semata-mata pakai bbcream jah. Gambar di atas NO EDIT NO 360. Ape ke mende semua tuh.  Ciksu tak pandai nak buat semua tuh. Suka yang original. Gambar2 di atas sekadar edit letak watermark sahaja.

Gambar belah kiri time di pantai.  Memang panas + cahaya terang menerang lah. Gambar sebelah kanan,  time dalam kereta di parkir dekat bangunan bawah. Gelap.

Ciksu start jual pun sebab memang puas hati dengan hasilnya. Tak cuba tak tahu. Dah cuba comfirm repeat order sebab dah jatuh chenta. Memang tak akan tukar yang lain 👌

Macam kulit saya tak putih, tak cerah mana pong. Maybe kuning langsat kot. Hiks. boleh pakai color brown. Selepas try Color brown, terus jatuh chenta 😘 beli pulak kod fair. Okje apabila apply di kulit muka ku. Serasi bersama. Gituuu

Kalau tak tau nak pilih, whatsapp/ message je ciksu ye. Boleh ciksu bagi suggestion ke panduan ke. Cewah !!!

Kod fair ➖ adira af
Kod natural ➖ ctdk, erra fazira
Kod brown ➖ning baizura, nabila huda

Skincare 
 BB Cream (fair) 
 Lipmatte (peaceful) 

Muka tak berminyak, segar sentiasa

Kenapa? Tak percaya ye.
So, uols kena cuba dulu baru tahu okay. 

📲 0193080215 ⬅⬅⬅⬅sila klik,
nanti terus sampai ke whatsapp order ciksu. Mudah dan cepat. Tidak perlu save no Ciksu di hp uols.

#ejensurania #ejenmekchu #teammekchu
#sayajualbbcream #codjerteh #codkualabesut #codkgraja #letssihat #letscantik #SEQYBEAUTY #BbcreamSQB

Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "BB CREAM BY SEQYBEAUTY"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF