Hadiah ulangtahun ku

🌸بسم الله الرمن الرحيم🌸

Alahai lah anak omak.. nape lah.. sabaq aje lah melayan kerenah my pwincess ku ini.. udah le omak ko ni makan gaji dengan hasil jualan barang-barang seqy, dapat sana sikit sini sikit.. pastu bahagi sana bahagi sini.. 

Udah lah bulan ni banyak planning yang bersusun.. sekali jadi macam ni lah pulak.. alahai..



Hp ku sekali lagi retak seribu. aduh.. duh. duh.. apa nak jadi??

11:45 malam 7 Februari, 2017

Memang dah nak jadi pon.. selama hari ni sejak-sejak dapat balik hp selepas kena repair ari tu, sokmo cas guna power bank jah. pastu sorok bawah bantal atau pon dalam almari. tujuannya supaya rania tak nampak dan ambil lah.

Sekali semalam nak solat isyak pergilah cas pastu letak pulak atas iron board. selesai solat tengok ok lagi. masih di situ. masuk bilik air kejap, keluar mai tengok dah hilang hp ku. sekali rania ku sayang yang ambil. dah minta, rania nak bagi.. entah macam mana hp ku terjatuh atas lantai. sebelum ni lantai tu memang ada carpet. kemarin dulu pergi cuci. belum sempat nak letak balik.. dah kemarin pon sibuk satu hari membaking di dapur. buat itu ini. hukhukhuk.

retak seribu hati ku bila hp ku terjatuh juga.. huahuahuahua
belum habis baca dan reply whatsapp member-member yang wish besday kemarin..

Kali ni lagi frust sebab banyak sangat maklumat penting pasai group ejenseqybeauty dalam tu.. jenuh lah den nak mula balik. hukhukhuk..

Memang lah ada niat dan dah riki pon nak beli hp baru tapi hp duduk list yang ketiga.. ada yang lebih penting untuk didahulukan... no 1 dan no2 lagi penting.. hp pon penting juga memandangkan hp merah tu boleh digunapakai, so, guna lah dulu buat sementara nak dapat yang baru.. nak dahulukan yang mana penting.. sekali bila jadi macam nih.. mmmmmmmm

Takkan nak tukau skrin lagi.. tukar skrin pon dah sama harga macam beli baru jah..

Tengok lah macam mana.. pelan-pelan pikior.. moga-moga Allah hadirkan sesuatu untuk meringankan kepeningan ku berpikior mencari jalan penyelesaian.. aamiin..

Previous
Next Post »
9 Komentar untuk "Hadiah ulangtahun ku "

aminnn... smg boleh diselamatkan sis...

bertabahlah wahai umi .... mmg nak dpt hp barulah tu

Mungkin sudah tiba masanya untuk diganti... :)

Sabar ya...insyaAllah ada ruang penyelesaiannya..

moga ada rezeki utk cepat dapat hp baru....Happy Belated Birthday Yea...

Ada hikmahnya tu ciksue..Mungkin Allah nk bagi yg lebih lagi.Percaya oada rezeki..Dah rezeki lantai hp tu pecah.hehehe..

Dapat hadiah hp yeCik Sue ...wallah benda yg diidamkan sangatlah kan...
Happy belated bezday Cik Sue

ciksu try tgk hp brand alcatel x silap;. mama baru beli. hp dia murah sikit tp ok. tp betol la kan benda dah nak jadi apa lg nk kata huuuu

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF