Kek Birthday, Mango Cheese Cake

🌸بسم الله الرمن الرحيم🌸

Cantik.. menarik.. tertarik.. sedap.. nyummm. nyummm. nyummm..

 Iye sedap. sebab ciksu dah beberapa kali cuba kek dari air tangan puan ashana ni. percaya lah. in shaa Allah menepati rasa dan selera memasing.. 

Berminat?

Untuk tempahan majlis ulang tahun anak-anak kesayangan.. boleh whatsapp puan ashana 0132905057 untuk pertanyaan harga berat jenis & tema yang diinginkan..

Untuk tempahan kawasan Pendang, Kulim, Pokok Sena, Kuala Nerang, Tanah Merah dan kawasan-kawasan berdekatan yang lain.. hanya di utara nun ^_~


coklat moist
tema upin dan ipin

coklat indulgence
tema pwincess Elsa 

Rusiian Black & White 
tema barbie

maggo cheesecake

bagi uols yang duduk area kulim, kalau nak rasa boleh singgah di cafe #coffetaste di Taman Akasia, Kulim, Kedah Darul Aman. 

In shaa Allah, next entri ciksu kongsikan feedback daripada customer Sha's Sugarcraft sendiri yek!!! 

Tungguuu tauuu >_^

Previous
Next Post »
13 Komentar untuk "Kek Birthday, Mango Cheese Cake"

sedap sungguh aih..tp jauh pulk nk tempah..

haish... sedap2nya... hari ni duk tgk gambar kek ajer... dh terliur ni...

kalaulahh dekat...huuhuuuhuuuu.
ciksu, eca amik g tempahan.tapi kalau yg mcm blog eca, eca beli template pastu eca edit sendiri bgi kaler pink.hehehehe

Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

Alahai... Cantik2 kek tu...

Yummssss..manggo cheese cake tu mmg feberet lya lah

Sebut nama mango cheese cake pun dah sedap ciksue.hehe

Keknya semua lawa2..teserlah seni n kekemasan

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF