Aktoviti Homeschooling: Tampal-tampal sticker

Walaupun ummi tidaklah segigih ibu2 yang lain buat homeschooling kat anak2 dorang..
tapi ummi tetap cuba sikit2 buat untuk anak ummi toang-toang ni..mana yang ummi mampu...in shaa Allah..

Ummi perasan Rania pantang jumpa sticker.. dia suka sangat tampal2..
bukan tampal kat buku je...dia suka tampal kat pipi, tangan, kaki... Pendek kata mana dia suka menempek, situlah tempatnya jadi sasaran ๐Ÿ˜

Kat dinding tak payah cakap la memang tempat favourite setiap masa.  Itu belum kira bab seni melukis dan menconteng...hehe.....

Bila ummi tengok Rania suka sangat dengan sticker, ummi pon belikan sticker... Selang dua minggu sekali mesti ummi belikan...Rania apa lagi.. memang dia suka la.. kemain ralit je kalau dapat main sticker...

kebannyakkannya sticker ummi beli kat Mr.DIY je... Murah..

Tempat sasaran

Seat basikal


Dinding

Seterika pon boleh 

Apa yang penting Rania enjoy dan happy, ummi ok je.. 

10/3/2017 genaplah usia Rania 2 tahun 7 bulan. Hari ni baru 2/3/2017 

Next aktiviti apa pulak yang Rania buat.. Tunggu ye nanti ummi update ๐ŸŽˆ๐ŸŽˆ


Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Aktoviti Homeschooling: Tampal-tampal sticker "

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF