Apa tu SEQYBEAUTY, tak pernah dengar pun.. "

🌸بسم الله الرمن الرحيم🌸


Alahai ye ke, tak pernah dengar pasai SEQYBEAUTY nih adik/ kakak!! Macam tak percaya aje 🤔🤔🤔

Ok. Sesiapa yang ada blog pasti kenal Sepet Noh, kan! Haaa, dialah owner dan founder SEQYBEAUTY nih bersama suami tersayang beliau. Tak kenal juga?? Baiklah.  Ciksu bagi link blog SEPET NOH oke.

Adik/ kakak goggle seniri ye. Janji!!

Meh la nak kenalkan serba sikit berkenaan produk SEQYBEAUTY..

SEQY BEAUTY mengeluarkan produk KOSMETIK yang terdiri daripada
✔Skincare
✔BB Cream
✔Sakura Mask
✔LipMatte Cream
✔XXS Lotion

Masih mencari skincare yang selamat dan berkesan jom cuba Seqybeauty harga RM 130 ada Cleanser, Toner, Serum dan Krim siang malam. Nak beli satu satu pon boleh atau nak lebih jimat boleh cuba full set terus hanya RM260..

Yang nak BB Cream yang natural tapi nampak berseri gitu boleh roger jugak. Harga RM 55 je

Yang perlukan rawatan lebih mendalam sebab kulit berparut ,jerawat, kulit senstif, cuba dulu Sakura Mask RM 80.

Yang nak lipmatte best - long lasting, tak melekat boleh cuba Lip Matte Cream Seqybeauty RM 25

Yang nak buang angin atau lemak badan dan nak kurus boleh cuba krim XXS lotion RM45

Selain SEQY BEAUTY, SEPET ada tubuhkan company SIMPLY HANA EMPIRE (SHE)
juga. SHE mengeluarkan produk untuk KESIHATAN.

Yang nak kulit sihat & cantik luar dalam, boleh cuba Simply Hana Collagen RM80

Seqybeauty = Sihat & Cantik, Luar & Dalam.

Nak tau lebih lanjut tentang @seqybeauty boleh whatsapp ciksu deh tekan je link di bawah terus ke order seqy beauty ciksu di hp
⬇⬇⬇⬇⬇

Whatsapp

Kalau nak tengok testimoni boleh ke ig @testimoniseqybeauty
#ejensurania #ejenmekchu #teammekcu #letssihat #letscantik #igbesut #igganu #terengganu #igbeauty
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Apa tu SEQYBEAUTY, tak pernah dengar pun.. ""

makin berseri seri la ummi rania lepas ni hihihi ;)

Asslmkm ciksu.
Kita follow blog sepet ni dr zaman dia kje lg. Zmn free hair smpai la ni ank nk msuk 3 dh. Hihi
Seronok tgk dia blh berjaya sampai thap skrng ni.

Mcm mcm sungguh produk kecantikan sekarang ni ye Cik Sue. Kalau dah banyak banyak gini, bingung jugak nak memilih ni

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF