Testimoni Skincare + Sakura Mask + BB Cream by Seqy Beauty


Saiyang saiyang ciksu 😘 Kesemua gambar ciksu
🍅NO FILTER
🍅NO EDIT

Macam mana diambil, macam tu lah diupload. Just edit letak watermark sahaja


Pencahayaan guna MATAHARI 🌥🌤⛅☀


Inilah kelebihan menggunakan Skincare + Sakura Mask + BB Cream by Seqybeauty HQ. Jom sihatkan kulit wajah. Kulit sihat baru lah ada keyakinan diri, kan!!! bukan maksud kalau kulit tak sihat tu tak yakin.. yakin juga.. cuma kurang sikitlah. betul tak?? walaupon orang kata tak kisah, tapi hakikatnya sangatlah tak menyedapkan mata yang memandang.. nak² empunya diri lagilah terasa juga..walau tak banyak, sikit pasti juga terasa.. setuju?? 


BB CREAM SEQYBEAUTY



BB Cream packaging lama dan baru
Kod ⤵
Fair (kulit putih) 
Natural (Sawo matang) 
Brown (hitam manis) tapi kod ni dah tak ada.. yang ciksu mula pakai tu kod brownlah.. terus tersuka tanpa sengaja tau 😉 murah tapi berbaloi² RM55 
tahan lama, jimat dan mudah di bawa ke mana² 

💕pakai sejak tahun 2015
💕suka sangat dengan teksturnya yang water based tu.. muka tak berminyak, sangat selesa dimuka.. tak melekit atau berlengas walau panas terik
💕kalau dah pakai bb cream seqybeauty, memang tak perlu alas dengan bedak dah.. cukup pakai bb cream sudah memadai.. lengkap spf30++..melindungi kulit wajah kita daripada sinaran uv.. 

SAKURA MASK SEQYBEAUTY



Sakura Mask RM80

💕Rasa fresh yak mat lepas pakai Sakura Mask ni..Rasa licin dan sejuk je muka
💕boleh pakai bila² masa.. selalunya pakai sebelum tido. esok pagi bilas. 
💕boleh pakai oleh semua golongan. tak ada had umur. bayi dan kanak² pon boleh pakai.. that's why ciksu beli sakura mask ni untuk rania asalnya. 
penghujung bulan 12/2016. nampak kemujarabannya.. itu yang ummi pon tumpang sekaki. berkesan sangat untuk parut di muka iols.. okay ✌


Raniaku sayang

SKINCARE SEQYBEAUTY



💕mula pakai Januari, 2017
💕pestime pakai skincare lengkap toner, serum dan day night cream bagai ni, alhamdulillah..serasi bersama.. masa memula pakai, tak ada rasa panas ke, pedih ke atau apa² yang pelik.. baik² aja semuanya.. so, luluslah. paling suka serum dan day night cream tu.. 

☑serum seqybeauty wangi. bau anggur.. lepas sapu tegang je muka.. bagus untuk kita² yang umur 30 an ni.. sapu dimuka supaya muka tak kedut sebelum waktu.. ececeh.. 

☑day night cream bau macam ubat. ala, bau herba je sebenarnya. hihihi. tapi bau yang sedap dibaulah.. bukan sebarang bau. hahahahha.. krim ni suka sapu time jerawat nak keluar. nak² time nak mai period..selalu area hidung akan naik biji².. sapu kerap²  esok pagi tak ada nampak bayang.. kikiki

cleanser dengan toner pon best.. 


☑cleanser guna jangan lama.. cuci muka kejap je.. dalam seminit gituu.. cukup.. cuci muka lelama boleh buatkan kulit kering.. bila kulit kering mudah terjadi jerawat. 

☑toner pakai selepas cuci muka.. dua ni kawan baik.. wajib pakai.. kita dah cuci muka, liang roma dah terbuka.. so, pakai toner untuk kasi tutup itu liang yang terbuka.. mengelak terjadinya jerawat. paham ka?? 


itu aje lah rutin harian ciksu sekarang ni.. kulit muka sihat bersih, tak mekap pon iols okje.. mekap hanya perlu sahaja.. contoh kalau event atau majlis tertentu.. yang penting jaga basic dulu.. 😍

3 item yang menjadi teman paling rapat untuk penjagaan wajah 😘beli ketiga² bukannya serentak.. setiap item tahan berbulan². so, apabila ada yang habis, beli satu persatu..

Set skincare TRIAL RM130
Sakura Mask RM80
BB Cream Natural RM55 

Macam mana nak bagi kulit sihat?

Gunalah produk berasaskan bahan semulajadi.

Produk seqy beauty bebas penggunaan MERKURI, TRITENOIN DAN HIDROQUINONE.. SO, GUNALAH TANPA WAS²... LULUS KKM 


In shaa Allah hasilnya pasti memuaskan hati 😘


TESTIMONI SEQYBEAUTY 






0193080215 no ciksu. Whatsapp noh. Ciksu tunggu ampa. Jom sihat berseri bersama CIKSU 😆☺



💄strong
💄comfort
💄beautiful
💄relax
💄peaceful
💄forgiven
💄calm
💄demand 


Kod 
🌸fair
🌸natural

lipmatte RM25

Berminat nak join dropship di bawah ciksu pon boleh?

🍇Setiap pendaftaran ada free gift
🍇Setiap yang capai target ada reward

Menarikkan? Klik link di bawah ye

saya nak join dropshipsurania



Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Testimoni Skincare + Sakura Mask + BB Cream by Seqy Beauty "

Cantiknya kulit cik su....moga cik su terus berjaya dalam bisnes ye. Kalau dah berjaya mcm Dato Vida nanti jgn lupa pulak engan hakak hihi...

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF