Tulislah dengan ejaan yang betul

🌸بسم الله الرمن الرحيم🌸

Setiap kali menulis, tulislah dengan ejaan yang betul dan penuh. Tatabahasa yang betul dan penggunaan huruf besar pada perkataan yang sesuai.

Jika kita nak orang baca apa yang kita tulis , biarlah penulisan kita mudah dibaca dan difahami. Barulah mesej kita sampai kepada pembaca.

In shaa Allah. Peringatan bersama.  Ciksu kongsikan di sini untuk tatapan rakan-rakan blogger yang lain juga ye. Semoga kita sentiasa menjaga ejaan dan tatabahasa yang betul. Cuma penggunaan huruf besar pada perkataan yang sesuai masih perlu diperbaiki. Kadang masa ingat tulis lah, apabila tak ingat terus aje langgar 😁

Selamat pagi uolssssss 🙋🙋🙋
Nak beli produk seqybeauty. Rojer lah ciksu ye. Whatsapp jah 0193080215. Semua produk seqybeuaty ready stok dengan ciksu. Kata nak comel, kan! Kenalah bertukar kepada produk yang menggunakan bahan semulajadi. Baru lah kulut wajah sihat berseri aamiin

Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Tulislah dengan ejaan yang betul "

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF