Free Gift Cermin Ajaib pembelian Produk Seqy Beauty RM130 ke atas

Ciksu nak habaq nih, Seqy Beauty ada pemberian free gift untuk customer tersayang. Setiap pembelian #produkseqybeauty RM130 Ciksu bagi PERCUMA cermin ajaib #seqybeauty

Cermin ajaib nih Comel, cantik, cun tau uols. So, sila lah grab sebelum kehabisan stok. Dah habis nanti jangan ditanya okay.

Apa yang specialnya cermin ajaib nih. Nak tahu kena lah dapatkannya daripada ejen-ejen sah Seqy Beauty okay. Pat-pat siku lipat sape cepat dia dapat. Lalalalalala 😉😉


Kesemua produk di bawah ready stok 🙋🙋
Boleh pilih nak yang mana asalkan total belian RM130 ke atas.

Loose item
💐Cleanser RM60
💐Toner RM65
💐Serum RM60
💐Day & Night Cream RM75


💐Set skincare trial RM130
💐Sakura Mask RM80
💐Bb Cream RM55


💐Cleanser RM60
💐Bb Cream RM55
💐Seqy Lipmatte Cream RM25


Yang mana satu pilihan di hati. Pikir-pikirkan ye. Dah tahu nak yang mana, laju-laju whatsapp ciksu deh 😉

Hari-hari ku ditemani Bb Cream dan Seqy Lipmatte Cream by Seqy Beauty. Kali ni pakai bb cream kod fair. Lipmatte cream kod strong. Itu yang merahnya mak ngah. Hiks 😍


Jom tambah duit poket dengan join #dropshipsurania, nak? Kalau berminat just whatsapp ciksu okay 

⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵

#0193080215
#ejensurania
#teammekchu #seqybeautyproduct #pakaiseminitcantikselamanya #seqybeautypakaiseminitcantikselamanya

Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Free Gift Cermin Ajaib pembelian Produk Seqy Beauty RM130 ke atas "

Asslmkm ciksu.
Doakn kita nti blh try prduk ni ye.
Ada niat nk try bb cream ngn lipmate strong tu. Tunggu 💰💰💰 ckup je ni. ☺

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF