Free Gift Cermin Ajaib pembelian Produk Seqy Beauty RM130 ke atas

Ciksu nak habaq nih, Seqy Beauty ada pemberian free gift untuk customer tersayang. Setiap pembelian #produkseqybeauty RM130 Ciksu bagi PERCUMA cermin ajaib #seqybeauty

Cermin ajaib nih Comel, cantik, cun tau uols. So, sila lah grab sebelum kehabisan stok. Dah habis nanti jangan ditanya okay.

Apa yang specialnya cermin ajaib nih. Nak tahu kena lah dapatkannya daripada ejen-ejen sah Seqy Beauty okay. Pat-pat siku lipat sape cepat dia dapat. Lalalalalala ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰


Kesemua produk di bawah ready stok ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹
Boleh pilih nak yang mana asalkan total belian RM130 ke atas.

Loose item
๐Ÿ’Cleanser RM60
๐Ÿ’Toner RM65
๐Ÿ’Serum RM60
๐Ÿ’Day & Night Cream RM75


๐Ÿ’Set skincare trial RM130
๐Ÿ’Sakura Mask RM80
๐Ÿ’Bb Cream RM55


๐Ÿ’Cleanser RM60
๐Ÿ’Bb Cream RM55
๐Ÿ’Seqy Lipmatte Cream RM25


Yang mana satu pilihan di hati. Pikir-pikirkan ye. Dah tahu nak yang mana, laju-laju whatsapp ciksu deh ๐Ÿ˜‰

Hari-hari ku ditemani Bb Cream dan Seqy Lipmatte Cream by Seqy Beauty. Kali ni pakai bb cream kod fair. Lipmatte cream kod strong. Itu yang merahnya mak ngah. Hiks ๐Ÿ˜


Jom tambah duit poket dengan join #dropshipsurania, nak? Kalau berminat just whatsapp ciksu okay 

⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵

#0193080215
#ejensurania
#teammekchu #seqybeautyproduct #pakaiseminitcantikselamanya #seqybeautypakaiseminitcantikselamanya

Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Free Gift Cermin Ajaib pembelian Produk Seqy Beauty RM130 ke atas "

Asslmkm ciksu.
Doakn kita nti blh try prduk ni ye.
Ada niat nk try bb cream ngn lipmate strong tu. Tunggu ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ ckup je ni. ☺

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF