BERBUKA DI WAKAF CHE YEH, KELANTAN

16 Jun, 2017
21 Ramadan 1438H

Semalam ada whatsapp cik abe, ajak dia jenjalan ke Kelantan..saja nak cuci mata nengok orang membeli belah untuk persediaan raya di Pantai Timur..kami kan baru mari sini, so, naklah juga tengok ragam orang pantai timur bershopping menjelang raya..gituuu..

Cik abe kata okay..sebab malam semalam dah last day shift malam..off dua hari..so, bolehlah berjimba.. Pagi tu siap-siap sesambil tunggu cik abe sampai..sempat siapkan barang untuk cod.

Pastu baru gerak ke Kelantan..
Singgah solat Jumaat sebelum sampai Wakaf Che Yeh.. 

Selesai solat terus ke Wakaf Che Yeh..misi mencari hotel bajet..hotel mana kami duduk..next entry aku share..okay.. 

Alhamdulillah dapat..dipermudahkan sangat walaupon kebanyakkan hotel bajet semuanya dah habis kena booking..rezeki jugalah dapat hotel tu..itu je yang ada..
ambik jugalah..alang-alang dah sampai..
sejenis suka walk in ni memang kena bertabahlah..if ada, ada..if tak ada pepandailah bawa diri.. Kikikiki.. 

Menu petang tadi...sempoi..ikut anak tekak memasinglah nak makan apa. 

Untuk Rania cari nasi ayam jeee..sebelum tu bekalkan Rania dengan popia simpul..
bawa juga kurma sesiap..kuih 2,3 jenis..
Risau orang ramai ke apa jenuh menunggu makanan sampai.. 

Untuk ummi cari kerabu maggi
Untuk ayah cari koteow sup


Sedap secukup rasa.. Puas berjawab dengan Rania..asyiklah dok nak cuba menu ummi..ini apa.. Sedap tak!!kalau pedas kenapa ummi ambik yang ini.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚


Kerabu maggi untuk ummi


Koteow sup untuk ayah


Dua beranak ni kemain happy dapat berbuka di luar..kemain susah nak berbuka di luar duduk sini..sekali boleh keluar, terus terbang jauh...kahkahkahkah.. 

Stay tuned.. Nanti i ols share hotel bajet area Wakaf Che Yeh, Kelantan.. 

Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "BERBUKA DI WAKAF CHE YEH, KELANTAN"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF