CLEARKAN STOK SEBAB NAK KE KL

21 Jun, 2017
26 Ramadan, 1438H

hari ni sesi menghabiskan stok yang ada dalam esbok..sebab nak ke KL..


nak cuci mata di sana sesambil ziarah wife kawan cik abe yang kemalangan..sesambil tengok rumah..banyak eh sambil2nya tu ye.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

in shaa Allah semoga semuanya berjalan lancar.. aamiin

hari ni cik abe last kijo pagi.. balik jam 6 petang.. siapkan menu simple jee.. sebab selepas isyak nak jalan jauh..

menu hari ni ikan baung goreng, tempoyak ikan baung..buat sikit jee habuan cik abe..
telur hancur, sayur bendi goreng, ulam timun dan serunding daging ๐Ÿ˜ kang mau menguap sesaja time drive sebab berbuka menu berat.. ikutkan nak makan kuih muih je..tapi permintaan si dia nak habiskan lauk ikan baung tu, makan buat ajelah..kang mengantuk, singgah lena dululah.. pelan2... kalut2 nak pi mana, kan!!

nasi yang berbaki dan la juga dibuat nasi goreng campur serunding daging tu..
sempat aje kan..hihihi..



selamat malam uols..doakan kami semoga selamat sampai ke destinasi.. ๐Ÿš—๐Ÿš—๐Ÿš—
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "CLEARKAN STOK SEBAB NAK KE KL"

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF