Tudung kanak-kanak


KUIH CARA INTI COKLAT DAN KUIH SAGU SEDAP!!

Hari ni rajin terlebih..sampai dua jenis kuih dibuatnya..cik abe nak bawa bekal kuih cara untuk berbuka di office..shift malam..
Buatkan je lah..

Satu lagi buat kuih sagu..satu letak dalam acuan comel..untuk sendiri makan, letak loyang..terlembik plakk..nasib yang nak bagi jiran comel..

Korang pernah makan kuih cara inti coklat? Kalau belum, wajib try buat..okay..
Memang super duper sedap tau..

Cantik tak bunga tu 😍 beli di diy.. Beli sebab nak buat prop untuk shoot gambar produk jualan..kikikiki.. 
Beli sebab comel sangat..lagi satu sebab warna hijau campur unggu tu nampak naik

Kuih sagu.. Buat tak banyak pon..jadilah habuan rasa sorang sikit..kan!! 

Masak Ikan bawal emas bakar dengan sayur bendi goreng je untuk Rania.. 
Dua dua menu mee goreng tu, jiran yang bagi..alhamdulillah..

Durian peberet Rania..pantang nampak durian..comfirm nak..



0 Comments