Tudung kanak-kanak


PENGHUJUNG RAMADAN DI JERTEH

20 Jun 2017
25 Ramadan, 1438H

berbuka bertiga hari ni.. cik abe kijo pagi..

sebelum tu sempat hantar barang seaybeauty ke customer..
pastu sebelum balik singgah PARAM KG RAJA duluan.. beli air laicikang..cik abe pesan nak air tebu dengan ikan pari bakar..
selesai membeli terus balik rumah...kita masak nasi ajolah ye πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

so, menu hari ni nasi putih, ikan pari bakar, kari ayam sikit, pisang dan mee goreng jiran bagi.. rezeki bersama 😘

alhamdulillah.. 


sekejap je dah sampai penghujung Ramadan, kan!!! hari ni hari kedua terakhir nak berbuka di Jerteh.. rasanya tahun nilah paling sempoi menu masak dari dapur ciksu..kikikiki..

ampa dah siap kuih raya ke? berapa jenis buat biskut raya tahun ni? dah siap share2lah ye..nak juga tahu resepi biskut terkini..mood membaking iols belum sampai lagi haaaa..entah bila nak mai pon tak tahulah..barang2 dah siap dibeli..tunggu tuannya rajin dululah gamoknya... πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

0 Comments