Tudung kanak-kanak


Ciksu Dropship LEPTOS, Team Kak Rosnizam Mat

Jun,  2017


Pertama kali jumpa kak ros. Masa ni beli leptos. Lepas sebulan makan, nampak hasilnya. Terus berkobar-kobar nak guna leptos untuk diri sendiri. Sesambil tu join dropship leptos under kak ros. 

Harga sebotol Leptos RM180 tapi Kakros bagi baby leptos worth rm20. Ada 10 biji dalam tu. So, dapatlah satu botol kecik comey khas untuk disumbat dalam handbag. 

Macam mana kenal kak ros? 
Kak ros salah seorang team seqybeauty. Kami dalam group yang sama. Team mekchu. Mekchu, blogger dari blog Mekchu Situ Sana Sini tu. Haaa, korang kenal tak??? 

Kebetulan masa tu balik rumah di Taman Equine, teruslah terorder Leptos dengan kak ros. Alang-alang, kannn! Dah dekat teruslah order dan dapatlah berjumpa secara tak sengaja. 

Masa ni sebagai pembeli dan penjual je. Tak terpikir pon nak join dropship. Lama-lama macam best pulak haaa. Selepas makan leptos dapat hasilnya. Dari situ bermulalah pencarian mengenai leptos. Sebelum tu dah baca serba sedikit dan cari info berkaitan leptos sebelum beli. Apabila dah nak jadi drosphip, kenalah tambah lagi ilmu tu. Kannn! Pendek kata nak buat apa pon semuanya perlukan ilmu. Gituuuuu 😍

Selepas ciksu ambil Leptos, cik abe pon ambil juga Qufast. So, sama-sama kita usahakan.. 

Usaha untuk apa? In shaa Allah, next Ciksu kongsikan dengan korang k.. Stay tuned tau ✌

Nak order leptos atau qufast boleh wasap ciksu k 

Leptos untuk wanita
Qufast untuk lelaki

Testimoni leptos yang dah berjaya 

Kunyah-kunyah je cara makannya. Mudah dan senang. Cara ambil leptos ikut berat badan memasing. Berapa jumlah kalori yang ingin di bakar. Rasa masam-masam. Sedap tau πŸ‘πŸ‘



0 Comments