Tudung kanak-kanak


Kek Sedap di Pendang, Pokok Sena, Kulim, Tanah Merah, Jitra, Alor Setar..

Hai korang.. Sambil lambai-lambai tangan ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Alhamdulillah... Done... Perkongsian dengan pembaca setia blog QasehnyaRania.. Nak-nak yang duduk di nun utara sana. Boleh beli untuk rasa. Ciksu jamin, sekali korang rasa, pasti nak lagi, lagi dan lagi.

Antara kek-kek pilihan dan deko pilihan. Jom cuci mata..

80pax assorted cake.. Pelbagai perisa. Boleh pilih serba satu untuk rasa. 


✔️Cheese leleh
✔️Durian cheese
✔️Pandan cheese cake
✔️Red velvet cake
✔️Japanase cotton cheese cake( in making)

Di bawah label Sha's Sugarcraft
Homemade Baker yang berijazah dari Universiti Utara Malaysia 

RM5

✔️Pandan cheese
✔️strawberry cheese ( fresh fruit)
RM 5
✔️ Rainbow cheese cake
RM5

✔️Russian black & white ( boboi boy theme)

✔️ Rainbow cheese cake

✔️Russian black & white

✔️ Hokaido cupcakes

✔️ red velvet cake

✔️Chocolate moist cake

Japanese cotton cheese cake in making๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ

✔️ Chocolate moist cake


✔️ Russian black & white cake princess sofea theme


✔️ Chocolate indulgence cake

✔️Rainbow cheese cake ultraman theme


✔️Pavlova

Thanks order Cikgu Sakinah Mahmud.... Semoga berpuas hati... 

✔️ Chocolate moist cake

✔️ Russian black & white

Bagi penggemar kek kawasan kulim, berminat untuk cuba rasa sendiri kek air tangan Puan Sha ni, korang boleh singgah ke Coffee Taste, Taman Akasia.. sebelah toyo tyre... Cafe comel dorang buka macam biasa sampai 8.30 malam....

#COFFEETASTE #TamanSriAkasia 
#foodbeverage #desserts #homemadecake 

#western


Berseri-seri chiller dorang sebab ada
Cik Rainbow Cheese Cake ๐Ÿ˜˜ 1 slice rm5 only!!

 Murah baq hang. Rasa ceng gini ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ sekali rasa yang sepotong comfrim korang repeat sebiji kek teruih. Cayalah. Takkan korang nak rasa sensorang, kan? Mesti nak bagi mak, ayah, adik, kakak, tok, wan.. Pendek kata bagi semua ahli keluarga rasa sorang sikit. Barulah kepuasan tu ada sebab dapat belanja ahli keluarga makan kek sedap. Bukan selalu pon. Kan! Waktu-waktu istimewa dorang, sekali sekala.. Apa salahnya. Kan!!!

Ada sapa2 yang nak rasa kek sedap dan murah nie, boleh direct order, tekan jah link di bawah okay ✌ jangan lupa sebut nama ciksu, comfirm dapat special price hiks. Kan, SHA!!

Alhamdulillah... terima kasih tak terhingga juga kepada customer sha'sugarcraft yang masih setia ulang tempahan. Semoga berpuas hati hendaknya dan rezeki korang juga sentiasa melimpah ruah aamiin

Untuk tempahan kek,boleh direct whatsapp ke no di bawah..

www.wasap.my/60132905057

3 Comments

  1. wahhh..cantek2 kek tu..menggoda gak tgk..hihi

    ReplyDelete
  2. Sedapnya...saya pun suka sebab sekarang ni banyak org melayu bt bisness kek.senang hati sebab byk pilihan.kalo dulu selalu kena beli kat kedai non muslim..kadang2 tu ragu2 nk mkn.last sekali bt sendiri je

    ReplyDelete
  3. oo ada di kulim rupanya.. tahu la kedai yang juai tu..takpa, sy cuba rasa...

    ReplyDelete




Ya Tuhanku, berilah aku dari sisi Engkau seorang anak yang baik. Sesungguhnya Engkau Maha Pendengar doa

Allahumma aamiin aamiin aamiin ya Rabbal alamiin